Muğla Milas'a bağlı İkizköy'de bulunan Akbelen Ormanı'nda, Limak Holding'in ağaçları katletmesine karşı köylülerin, yöre halkının ve desteğe gelen vatandaşların direnişi sürüyor. Akbelen köylülülerinin direnişi altıncı gününde de devam ediyor.
Öte yandan Muğla, İzmir, Denizli, Aydın, İstanbul gibi birçok şehirden çevre örgütleri ve vatandaşlar İkizköylülere destek olmak için Akbelen’e gelmeye devam ediyor. Burada direnişe destek olan vatandaşlar, ağaçlarının kesilmemesi için direnen köylüleri yalnız bırakmayacakları söylüyor.
Bölgeden gelen görüntüler ise ormanda bulunan vatandaşların ve jandarmanın karşı karşıya geldiğini gösteriyor. Bir vatandaşın jandarma tarafından bölgeden yaka paça götürüldüğü görüntüler ve rdından yaşananlar durumun vahametini ortaya koyuyor.
Yeniçağ
Cami imamına bak: Skandal Sedef Kabaş paylaşımı!
IMF'den çarpıcı rapor! Türkiye'nin pandemide verdiği destek 'sıfıra' yakın!
Savcılık diploma davasındaki coplu müdahaleye soruşturma başlattı!
Ünlü baklavacılar FETÖ davasından beraat etti!
Erdal Eren'in avukatından Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü'ne şok suç duyurusu!
Seçimler öncesi bu uyarıya dikkat! 'Hane kayıtlarında yabancı uyruklu kişilerin varlığını, AKP istemesede görmenin dijital kurnazlığı var'
17-25 Aralık'tan sonra FETÖ'ye reklam veren Melih Gökçek’le ilgili belgeler savcılığa verildi!
Hakim zırhlı aracı sordu, Ayhan Bora Kaplan muhalif medyayı hedef aldı
Akşener: Artık yolun sonu görünüyor
Araştırma sonuçları ortaya koydu: Market fiyatları uçtu, halk tarihte görülmemiş bir şekilde fakirleşti!