Muğla Milas'a bağlı İkizköy'de bulunan Akbelen Ormanı'nda, Limak Holding'in ağaçları katletmesine karşı köylülerin, yöre halkının ve desteğe gelen vatandaşların direnişi sürüyor. Akbelen köylülülerinin direnişi altıncı gününde de devam ediyor.
Öte yandan Muğla, İzmir, Denizli, Aydın, İstanbul gibi birçok şehirden çevre örgütleri ve vatandaşlar İkizköylülere destek olmak için Akbelen’e gelmeye devam ediyor. Burada direnişe destek olan vatandaşlar, ağaçlarının kesilmemesi için direnen köylüleri yalnız bırakmayacakları söylüyor.
Bölgeden gelen görüntüler ise ormanda bulunan vatandaşların ve jandarmanın karşı karşıya geldiğini gösteriyor. Bir vatandaşın jandarma tarafından bölgeden yaka paça götürüldüğü görüntüler ve rdından yaşananlar durumun vahametini ortaya koyuyor.
Yeniçağ
Gaziantep Üniversitesi'nde ‘Pes’ dedirten adrese teslim kadro!
AKP'den milyonlarca asgari ücretliyi yıkacak ara zam kararı
Otogaza zam!
Sahte kimlikle yakalandı, Bank Asya'ya para yatırdı, ABD'ye Gülen'i ziyarete gitti ama yeğeni tahliye edildi!
Gerici yazar yine saçmaladı: Diyanet İşleri'nde kadın çalışanlar var, tarihte görülmemiş şey
AKP'li vekilin ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı!
Deprem paylaşımı yapan Turkcell'e tepki: "Utanmazsınız"
'TEKNOFESKT' derdine düşen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya CHP'den çok sert tepki: "İstanbul’da 2 kadın vahşice katledilirken..."
Şehit annesi AKP’lileri ve MHP’lileri şehitlikten kovdu! “Utanmıyor musunuz yanıma gelmeye, benim yanına gelmeyin! O Devlet Bahçeli’ye oy verdim, elim kırılsın!”