İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu.
AKOM'dan yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının 28 derece civarında olduğu kentte, rüzgarın poyrazdan orta kuvvette ve aralıklarla kuvvetlice esmesi bekleniyor. Öğle saatlerinde ise sıcaklıkların 33 derece civarına kadar yükselmesi öngörülüyor.
Öğle saatlerinden itibaren yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin yaşanacağı tahmin edilen açıklamada, bu yağışların, son iki haftadır süregelen sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağı belirtildi.
AKOM'un açıklamasında, hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normalleri civarında ve 12 derece üzerinde seyredeceği ifade edildi. İstanbul'da sıcaklıkların 5 Ağustos'a kadar mevsim normalleri civarında veya 13 derece üzerinde seyretmesinin beklendiği kaydedildi.
dosyahaber.com
AKP, fişleme ve 'troll'lükte 'etik kurul'un arkasına sığındı! Muhalifleri hedef gösterdiler!83 izlenme
CHP lideri Kılıçdaroğlu 14 milyon emekliye seslendi: "Yüz karası kanunu çıkaranlara oy verirseniz iki elim yakanızda olur"31 izlenme
İstanbul'da kentsel dönüşüm için “Yarısı Bizden” kampanyası: Kanun neler sağlıyor, uzmanlar finansman paketini nasıl yorumluyor?22 izlenme
Kanal İstanbul masal, 528 blok gerçek32 izlenme
Arşiv unutmuyor: İşte Erdoğan’ın ‘kimler, kimlerle beraber’ fotoğrafı!124 izlenme
Yavaş talimatı verdi, Gökçek'in cipi düğün arabası oldu99 izlenme
'Yürüyen adam Selami' hayatını kaybetti22 izlenme
'Atlas Çağlayan' cinayetinde provokatif paylaşım yapan 4 kişi gözaltında9 izlenme
AKP'li Güler: "Emekli maaş zammı bu akşam Erdoğan'a sunulacak"
AKP'li Abdurrahman Uzun, halktan tasarruf isteyen iktidara seslendi: "Genel müdürler yapsın tasarrufu, son model araçlar, sınırsız benzinler. Vatandaştan ne istiyorsunuz?"
Elon Musk’tan İş İnsanları ve Hükümet Çalışanlarına Kötü Haber! Twitter’a Girmek İçin Ücret Ödeyecekler
ABD’deki Halk Bankası davasında yeni gelişme