Ergenekon Operasyonu kapsamında tutuklanan ve 41 ay cezaevinde kalan Teğmen Mehmet Çelebi, CHP'den milletvekili olmuş, ardından partisinden istifa ederek Muharram İnce'nin kurduğu Memleket Partisi'ne katılmıştı. İnce'ye anlaşmazlık yaşadığı gerekçesiyle Memleket Partisi'nden de ayrılan Çelebi'nin AKP'ye geçeceği ifade ediliyor.
Çelebi'ye yönelik eleştiriler gelirken; komedyen Şahan Gökbakar'da tepki gösterdi.
''İnsanları yalan söyleyerek kandırmak,sahtekarlık dolandırıcılık yapmak her meslek grubunda suçtur'' diye yazan Gökbakar, ''Ama nedense siyaset de suç olmuyor.Mesela adam B partisinde, A partisine saydırıyor. Oy veriyosun, seçiliyor.Sonra sövdüğü A partisine geçip, övgüler diziyor. Ee bu dolandırıcılıık'' ifadelerini kullandı.
Gökbakar ayrıca ''Bu işleri yapan siyasetçilerin, siyasetten men edilmesi lazım. Siyaset yapanlar ülkeyi yönetiyor. Önemli bir meslek yani. Kuralı kaidesi, etik anlayısı vs neden yok? Bu siyaset şekli medeni hiçbir ülkede yapılamaz. Biz de gelenek halinde'' diye yazdı.

Gerçek Gündem
İmamoğlu protestolarında tutuklu sayısı 301 oldu, gençler bayramı cezaevinde geçirecek41 izlenme
Ermenistan askerleri, Azerbaycan ordusundan böyle kaçtı!106 izlenme
İmamoğlu'na kurulan büyük tuzak! Uzman isim kulisi patlattı! AKP'nin asıl hedefi buymuş23 izlenme
Özgür Özel 'bu bir kumpas' diyerek yanıtladı! "Erdoğan medyası ve yargısının CHP’yi kendi içinde tartıştırmak için buldukları bir kumpas"32 izlenme
"Yeni bir hortum operasyonuna hazırlanıyorlar!"241 izlenme
İsmail Saymaz’dan Atatürk’e lanet okuyan Ali Erbaş’a çok sert sözler!112 izlenme
"Çıkar telefonunu göreyim" diyenlere duyurulur! 600 lira gelen vatandaşa 3 bin lira elektrik faturası geldi!63 izlenme
Ancak Türkiye'de olur ! Önce yolu yaptılar, sonra tüneli yaptılar, en son da dağı yapacaklar !243 izlenme
Herkes rektör hanımın koltukları 'Havana Kahverengisi' olacak cipini konuşuyor! 'Deri Havana Kahverengisi' olmazsa binmem..."
Elazığ’da yüksek doğalgaz faturası şoku! "Bu millete yazık günah!"
'24 Haziran akşamı sadece İnce'mi kayıptı?'
Özgür Özel'in vefası çok konuşulmuştu: Ferdi Zeyrek'in cenazesini de o yıkamış