KRT'den Sultan Eylem Keleş'e konuşan yönetici, silah ve kılıçları "Biz doğa sporları yapıyoruz" diyerek savundu. Sivri'nin sakallı ve şalvarlı olması sebebiyle gündem olduğunu ileri sürdü.
Ahmet Sivri’nin müsait olmadığı gerekçesiyle telefona çıkan ve ismini vermek istemeyen dernek yöneticisi “Videonun paylaşılması doğru değildi ama sanki biz bunu bilerek, zevkle paylaşmışız gibi lanse edildi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının çoğunda bu tüfekler var, devletin vermiş olduğu ruhsata tabii olan tüfekler bunlar. Kimseye doğrultmamışız, kimseyi tehdit etmemişiz. Biz doğa sporlarıyla ilgileniyoruz. Bütün arkadaşlarımızın profillerinde daha farklı videolar olmasına rağmen hiçbiri paylaşılmadı. Bu adamın (Ahmet Sivri) paylaşılmasının tek nedeni sakalı, şalvarı… Ki bu adamın maddi durumu da iyi, herhangi bir şeye ihtiyacı olan bir adam değil” ifadelerini kullandı.
AKP bağlantılı Küçükçekmece Rizeliler Derneği'nin başkanı Ahmet Sivri, elinde kılıç ve masasında çok sayıda silahla poz vermişti. Gündem olan görüntüler üzerine Sivri gözaltına alındı. Silahlarına el konulan Sivri daha sonra serbest bırakıldı.
Diyanet sonunda Atatürk'ü hatırladı!50 izlenme
ABD’nin Avrupa’daki gizli silahlarının yeri kazara açıklandı! Listede Türkiye de var!81 izlenme
Kadınları et olarak gören Halil Konakçı Celal Şengör’ü hedef aldı “Dışkımı yiyorum diyen o herif çocukları ateist yapıyor”50 izlenme
72 kişiye mezar olan Erdoğan Premium City'nin müteahhidinden skandal sözler!60 izlenme
Özgür Özel'den Eren Ali Bingöl açıklaması: "Beni arayıp ağladı"22 izlenme
Türk bayrağına çirkin saldırı!114 izlenme
Cambridge Analytica skandalı nedir? Kılıçdaroğlu, Fahrettin Altun ve ekibine yaptığı uyarıda bahsetmişti48 izlenme
Oruç tutmayan öğrencileri hedef alan öğretim görevlisinden skandal açıklama!64 izlenme