Gazeteci Hilal Köylü, AKP içinden edindiği kulisleri Halk TV'den Gözde Şeker'e anlattı. Partililerin daha güçlü bir aday çıkaramadıkları için endişeli olduğunu dile getiren Köylü, herkesin birbirine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Murat Kurum'un 'ne yaptığını' sorduğunu kaydetti.
Köylü, Kurum'un son bir hafta içinde yaptığı gaflara da dikkat çekerek şunları söyledi:
"Onlar da gaf olduğunu kabul etmişler. Müthiş bir konsantrasyon bozukluğu var, dikkat eksikliği var, kampanyaya odaklanamıyor. Nereye gittiğine, programına hakim değil.
Yanındaki ekip arkadaşları bir ölçüde açığını kapatıyor, ama o gerçek anlamda İBB adaylığına soyunduğunun henüz farkında değil. Artık vakit çok dar, bizim bu aday sorununu aşmamız gerekiyor diyorlar.
AKP'de şöyle bir hava var. 'Biz yanlış adaylar çıkardık, çok daha güçlü adaylar çıkarabilirdik, bunu yapamadık'. Aday sıkıntısı yaşadıklarını zaten seçim öncesi süreçte de çok konuşmuştuk. 'Keşke çok daha güçlü bir adayla çıksaydık' diye hayıflanan bir AKP var şu anda.
Bu durumda biz bu adayı İmamoğlu'yla nasıl yarıştıracağız sıkıntısı yaşıyorlar. Fatih Turan'ın Murat Kurum İmamoğlu'yla yarışamaz polemik konusundaki sözleri, aslında AKP'nin içindeki havayı biraz yumuşatarak ifade etme yoluydu. Murat Kurum'u kırmadan dökmeden anlatmaya çalıştı. Ama açıkçası AKP'liler diyor ki artık bi karışıklığa Murat Kurum'un bir son vermesi lazım.
Neyi açtığını, nasıl bir programda olduğunu bilmeyen bir aday bizi İstanbul'da zafere götüremez gibi değerlendirmeler yapılıyor."
Erdoğan'ın sahaya daha aktif bir şekilde inmesini bekliyor AKP'liler."
Gerçek Gündem
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik hastaneye kaldırıldı60 izlenme
Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, İmamoğlu'na tazminat ödeyecek32 izlenme
Atatürk Anıtına çıkıp saygısızlık yapmıştı: Yakalandı28 izlenme
Almanya'yı kana bulayan Suudi saldırgan hakkında bomba bilgiler! İslam karşıtı ve İsrail destekçisi!34 izlenme
Adını değil, kadını yaşatın25 izlenme
Özgür Özel, Yıldırım iddiasını büyüttü: Bilal Erdoğan geçecek1200 izlenme
Bir kadının acı feryadı 'Sizin çöp dediğinizden ben geçimimi sağlıyorum !'119 izlenme
AKP'ye oy veren Yozgatlı çiftçi ateş püskürdü: "Muhafazakâr diye oy veriyoruz, bizi cezalandırıyorlar"30 izlenme
Bakan Koca, corona verilerini açıkladı: Toplam vefat sayısı 5.363’e, vaka sayısı da 212.993’e yükseldi!
Devletin en lüks yurdunda içler acısı manzara
Kadınların istihdam oranı erkeklerin yarısından daha az
Usta hukukçu Türkiye'yi uyardı! AKP'nin Çözüm Süreci ve Çerçeve Yasa tehlikesi!