Home
27 Aralık 2020 ( 62 izlenme )
Reklamlar

AKP'de peş peşe istifalar!


Konya'da AKP Cihanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Akoğlu ve ilçe yönetiminde bulunan 11 kişi görevinden istifa ederken bir istifa haberi de Kocaeli Kandıra'dan geldi. AKP Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Sefa Budak görevinden istifa etti.



Konya'da AKP Cihanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Akoğlu ve ilçe yönetiminde bulunan 11 kişi görevinden istifa etti. AKP'li Akoğlu, sosyal medya hesabından ‘İlçemize hayırlı olsun’ notuyla birlikte AKP Konya İl Başkanlığı'na verdiği istifa mektubunu paylaştı.

Akoğlu ve yönetim kurulunda bulunan 11 kişinin istifa mektubunda “İlçe başkanı bulunduğum Cihanbeyli ilçe başkanlığından 25.12.2020 tarihinde istifa ediyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim” ifadeleri yer aldı.

GEÇTİĞİMİZ EYLÜL AYINDA BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ

Akoğlu geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşen 7. Olağan Kongrede AKP Cihanbeyli İlçe Başkanı olmuştu.

BİR İSTİFA DA KANDIRADA

Kocaeli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaş haddinden dolayı bırakan Ömer Bayraktar'ın yerine Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’in de tavsiyesi ve isteği üzerine AKP Genel Merkezi tarafından Sefa Budak atanmıştı. 7 Aralık’ta göreve atanan Sefa Budak istifa etti. Sefa Budak’ın görevinden neden ve niçin istifa ettiği bilinmiyor.


http://www.krttv.com.tr/gundem/akpdepespeseistifalar3h58700.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu nasıl karantina ? Umreden dönen vatandaş tüm mahalleye yemek dağıttı, tek tek tokalaştı ! CHP'li yeni başkan isyan etti! "MHP’li Başkanın seçim harcaması, haftada bir milyon liralık kuruyemiş!" CHP'li Torun'dan Erdoğan'a "fındık" tepkisi: "Maliyet yüzde 200 arttı, fiyatı yüzde 58 artırmak hak yemektir" Ankara’da bu konuşuluyor… Mehmet Özhaseki adaylıktan geri çekilebilir!