31 Mart yerel seçmilerinde 94 oy fark ile AKP'den CHP'ye geçen Akkışla Belediyesi'nde borç listesini CHP'li başkan Mustafa Dursun açıkladı.
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de Akkışla Belediyesi'nin borcuna ilişkin, "Bu israf düzeni artık sona erdi. Belediye başkanlarımız, belediyenin kasasındaki her kuruşu halk için harcayacak" açıklamasını yaptı.
Akkışla Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den CHP'ye geçti. Belediyeyi devralan Mustafa Dursun, geçmiş dönemden kalan borcun 17 milyon 711 bin 899 TL olduğunu ilçenin çeşitli yerlerindeki billboardlar aracılığıyla kamuoyuna duyurdu.
Başkan Dursun, belediye başkanı olduktan sonra mal varlığını da bir pankara yazdırarak belediye binasına astı ve kamuoyuyla paylaştı.
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de Dursun'un belediyenin borcunu ve kendi mal varlığını duyurmasına ilişkin X hesabından açıklama yaptı.
Genç'in yayınladığı mesaj şöyle:
"Akkışla Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Dursun, belediyenin borcunu billboarda astı. Toplam borç 17 milyon 711 bin 899 TL! AKP’den kazandığımız birçok belediyede olduğu gibi Akkışla’da da israfın, talanın bini bin para! Halkın parasını çarçur etmeyi kendilerine hak görüyorlar.
Bu israf düzeni artık sona erdi. Belediye başkanlarımız, belediyenin kasasındaki her kuruşu halk için harcayacak. Harcadıkları her bir kuruşun hesabını verecek, hayali projelere değil vatandaşın sorunların bütçe ayıracaklar."
halktv.com.tr
Sahte diploma skandalı büyürken bomba iddia: Siber güvenlik başkanlığı 8 aydır boş!11 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yanıt! İlerici Kadınlar Derneği: Laiklikten vazgeçmiyoruz!51 izlenme
Bu bankanın gerçek patronu kim? AKP'li Hayati Yazıcı'nın oğlu sessizliğini bozdu14 izlenme
Saray, vergi gelirlerinde yaşanan düşüşü, yeni vergilerle telafi edecek!113 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 407.939'a, can kaybı 11.326’ya yükseldi!48 izlenme
Şehitlerimiz için yas tutmak geleneğimizde yokmuş5 izlenme
AKP'lilerin toplantısından tartışma yaratacak fotoğraf: Atatürk yerine Abdülhamit!3417 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan soruşturma tepkisi: "Aklınızı başınıza alın, milletle inatlaşmayı bırakın"24 izlenme
Mutlaka izlenmeli ! Büyük Taarruz, Kurtuluş Savaşı ve Mustafa Kemal Atatürk
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal: "Halk elinden geleni yapıyor. Ne yazık ki havadan hala yeterli bir müdahale yok. Bursa, kıyameti yaşıyor"
Emeklinin ağlatan feryadı: "Kâğıt mendil satarak kiramı toplamaya çalıyorum. Ahımız oy verenlerin yedi sülalesinden çıksın. Türkiye battı"
Ev kirasına yüzde 25 vakıf kirasına yüzde 400!