AKP’nin Trabzon Ortahisar İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde yaptı
AKP kamuya ait binada parti toplantısı yapmaktan çekinmedi. Trabzon’da Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan toplantı, partini Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş tarafından yönetildi. Toplantıda önce parti çalışmaları masaya yatırıldı, ardından da Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları çalışmalar hakkında AKP’lilere ‘sunum’ yaptı.
AKP’li Başkan Altunbaş, Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk eşliğinde odaları dolaşarak memurlarla görüştü. Görüntüleri AKP İlçe Başkanı Temel Altunbaş kendi Facebook hesabında da paylaştı. Altunbaş paylaşımında şunları yazdı: “Bu haftaki Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirdik. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak arkadaşlarımıza gerekli uyarıları yaptıktan sonra, İl ve Gençlik Merkezi Müdürlüklerimizin yaptıkları sunumu dinledik.”
Temel Altunbaş, DSİ, İlbank ve diğer resmi kurumları ziyaret edip “istişarede bulunduklarını” da paylaştı. Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Sözcü‘ye şunları söyledi:
“AK Parti’den gelip bizden görüş aldılar. Spor faaliyetleri, gençlik faaliyetleri, Gençlik Merkezimizin çalışmaları hakkında soru sordular, biz de çalışmalarımızı anlattık. Bunu, partinin faaliyeti olarak görmedik. Sonuçta herkese açığız. Spora, gençlere hizmet ediyoruz. Onlar da geldi, çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik. Toplu fotoğraf da çektirdik.”
http://gazetemanifesto.com/2018/akpdevletinilmudurlugundeteskilattoplantisiyapti197915/
Mehmet Ağar, 'Erol Erkan'la teyze çocuğu' iddiasını yalanladı49 izlenme
Tüketicinin yüzde 82’si ‘kriz var’ diyor!123 izlenme
Nagehan Alçı, ROK, Kripto FETÖ’cü Cem Küçük ve Fethullah Gülen dörtlüsü mü, yoksa Erdoğan mı doğru söylüyor?631 izlenme
İktidarın asgari ücrette ara zam ve emekli planı! Sadece 5 gün kaldı...31 izlenme
Son anket sonuçları açıklandı: CHP ve İYİ Parti tüm partilerin önüne geçti!49 izlenme
AKP'li vekil sattığı AVM'yi yarı fiyatına geri aldı31 izlenme
Ankara'da Bucak aşireti mensubu bir kişi adam vurdu, aynı gün serbest kaldı!22 izlenme
Böcek ailesi soruşturmasında otel sahibi ve çalışanına yakalama kararı!27 izlenme