Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, AKP’li vekillere dayandırdığı yazısında parti içinde kaynama olduğunu öne sürdü.
“AKP içinde ama kapalı kapılar ardında söylenen bu rahatsızlıkları özetleyeyim” diyen Uğuroğlu’nun sıraladığı bazı maddeler şöyle:
Milletvekillerinin önemli kısmı Erdoğan’ın yakın çevresine yaklaşamıyorlar.
Salı günleri grup toplantısında Erdoğan 12 saat konuşup gidiyor.
Saraya yakın bir grup milletvekili var ama sayıları çok az. AKP milletvekilleri Erdoğan’dan ayrı düşmenin, uzak kalmanın ve birlikte siyaset yapamamanın sıkıntısını yaşıyorlar.
16 yıldır aynı isimler önemli görevlere atanıyor, yeni milletvekillerine önemli görevler verilmiyor.
Bakanlar milletvekillerine randevu dahi vermiyor.
Bürokratlar, AKP’li milletvekillerinin yüzlerine dahi bakmıyorlar.
Basına kapalı parti toplantılarında ise eleştiriler bugüne kadar görülmedik şekilde sertleşerek artıyor.
Belediye Başkan adaylarının belirlenmesinde milletvekilleri tamamen devre dışında bırakılmalarından çok rahatsız olduklarını vurguluyorlar.
Birçok milletvekili yeni oluşumu yakından ve dikkatle izliyor ve azımsanmayacak bir grup da yakın temas kuruyor.
Damat konusu ise en önemli rahatsızlık olarak öne çıkıyor AKP’de. Ali Babacan’ın ekonomi yönetimi sayesinde enflasyon ve yüksek faiz canavarının yenildiğini, Mehmet Şimşek döneminde de ekonomik istikrarın devam ettiğini ancak damat Berat Albayrak ile tüm ekonomik düzenin alt üst olduğunu söylüyorlar.
Değerli okurlarım AKP İstanbul milletvekillerinden biri özel sohbetimizde öyle bir eleştiri yaptı ki bunu yazmak için inanının çok ısrar ettim ve adını vermemeye söz vererek yazma izni aldım. AKP İstanbul milletvekili, “AKP afişlerine genel merkezden onay alan “aşk” sloganı yazıldı. Biliyorum ki belediye başkan adaylarımız kentlerin rantlarına aşıklar ki daha seçilmeden etraflarını saran sponsorlarla rant hesapları yapılmaya başlanıldı bile”diye konuştu.
https://www.abcgazetesi.com/akpfokurfokurkayniyor2347
Suffe Medresesi isimli Kuran kursunda, çocuklara her gün yapılan dayak ve hakaret yurt yönetimi tarafından örtbas edilmiş! İşte tarikatın işkence yurdu50 izlenme
Patronun evine kadar tünel kazarız18 izlenme
Tutuklu sendika başkanı Mehmet Türkmen'den mesaj: "Bu hukuksuzluk elbet son bulacak"28 izlenme
115 kişiye mezar olmuştu: 3 kişiye 22,5’ar yıl hapis istemi37 izlenme
Binali Yıldırım garsonunu müşavirliğe atadı!755 izlenme
Ensar Vakfı'na bir kıyak daha!131 izlenme
Emekli bayram ikramiyesinde iktidarın görmediği acı gerçek26 izlenme
Erdoğan'ın ‘Valiler verdiğimiz talimatlar gereği PPK'ya operasyon yapmadı’ sözleri tekrar gündem oldu46 izlenme
Sinan Ateş cinayeti Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinde gündeme geldi: Ne konuştukları ortaya çıktı
85 yaşındaki yaşlı teyze dert yandı: "Fasulyeye 50 lira dediler yine alamadım, param yok"
Pandemiye rağmen Ata’ya koştular! 10 ayda 1 milyon 572 bin 590 kişi Anıtkabir’i ziyaret etti!
Güngören'de pencereden rastgele ateş açan maganda gözaltına alındı