Konya’nın Seydişehir ilçesinde; AKP ilçe örgütü, belediye başkan adaylığı için görevinden bir süre önce istifa eden AKP Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer’in, aday gösterilmeyeceği söylentileri üzerine ayaklanmıştı.
İlçe belediye başkan adayının AKP Genel Merkezi tarafından belirlendiğini savunan partililer protesto eylemi yapmış “Bu durum teşkilatları yok sayarak ‘ben yaptım oldu' mantığından başka bir şey değildir. Karar gözden geçirilsin yoksa tüm teşkilat olarak istifa edeceğiz” açıklamasında bulunmuşlardı.
AKP Genel Merkezi; parti disiplini ve genel politikalarına aykırı hareket ettiği gerekçesi ile Seydişehir İlçe Teşkilatı görevden aldı. Teşkilatla ilgili yeni görevlendirmenin önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.
Görevden alınan AKP Seydişehir İlçe Teşkilatı üyelerinin; bu karar üzerine eski ilçe başkanlarını bağımsız aday olarak seçimlere sokmak için harekete geçtikleri öğrenildi.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/sondakikaakpdeisyanedenilceteskilatigorevdenalindi2802280/
Her şart bir kişiyi gösteriyor16 izlenme
CHP kayyum itirazını reddeden hakime tazminat davası açıyor!8 izlenme
Gösterişli hayatıyla tanınan Nevra Bilem ve eşi 3 yılda sadece 20 bin TL vergi ödemiş29 izlenme
Asgari ücrete siyasilerden tepki yağıyor14 izlenme
Bay Yen'den dolar/yen öngörüsü32 izlenme
İBB, Kanal İstanbul'un 'vanasını kapattı'14 izlenme
Corona virüs salgınından ne zaman kurtulacağız? Bilim Kurulu üyesi tarih verdi43 izlenme
Dr. Kerim Has: Rus medyası, Erdoğan ve ailesinin milyar dolarlık Libya dosyasını açtı863 izlenme
Aydın’da ‘Topuklu Efe’ ile devam
Cemal Enginyurt: "Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olarak ne İmamoğlu'nu ne Mansur Yavaş'ı hiç teklif etmedi. Meral Hanım, 6-7 ay önce Kemal Bey'e 'Cumhurbaşkanı adayımız sensin' dedi"
İsrailli sol partilerden ortak açıklama: Sorumlu Netanyahu hükümetinin canice işgal politikası
CHP 31 Mart yerel seçiminde belediye başkanı adayı olan yeni isimleri açıkladı