Okulun her tarafı AKP bayrakları ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan posterleriyle donatıldı. Mevcut başkan yeniden seçildi. “Bu kadarına pes” diyen muhalefet, Milli Eğitim Müdürü'nü istifaya çağırdı.
OKULA SİYASET GİRDİ
CHP Kalkandere İlçe Başkanı Zafer Demirkapu, bir siyasi parti ilçe kongresinin devlet okulunda yapılmasına tepki göstererek, “Kurultaylarını yapmaları için siyasi partilere salon dahi vermeyen siyasi iktidar, mevzu kendi partileri olunca bütün kapıları sonuna kadar açıyor. Milli Eğitim Müdürü okula resmen siyaset soktu” dedi. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz de Kalkandere Milli Eğitim müdürünü istifaya davet etti.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık ise “Benim küçüklüğümde koşturduğum okul bahçesinde artık siyasetçiler hiçbir kural tanımadan, siyasi etikten yoksun biçimde rahatça koşturabiliyor. Muhteremler, kongre yapmak için başka yer bulamamışlar” dedi.
TEPKİLERE ALDIRMADILAR
AKP Rize İl Başkanı İshak Alim ise kongreye gelen gelen tepkilere aldırmadı ve “Kalkandere'de 7. Olağan İlçe Kongremizi sosyal mesafe ve maske kurallarını gözeterek, Teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Tek liste ile girilen kongrede mevcut Başkan Hasan Ayyıldız yeniden başkanlığa seçildi. Ülkemize, ilimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun” açıklaması yaptı.
CHP'nin kazandığı Kütahya’da MHP seçimin iptali için başvurdu!58 izlenme
Erdoğan’ın ‘Damat kadar taş düşsün başınıza’ sözlerine videolu cevap! 'Damat varken başımıza düşen taşlar!'101 izlenme
Kılıçdaroğlu 'alınteri kutsaldır' dedi: Butlanın çıkardığı emekçi 'Kod 48' ile yanıt verdi28 izlenme
310 vekil hakkında suç duyurusu: "Bu yaptıkları utanç"46 izlenme
ABD’deki müzayedede Atatürk imzalı fotoğrafa büyük ilgi127 izlenme
Erdoğan'ın Marmaris'te kimlere çay attığı ortaya çıktı: Zorla götürülmüşler!70 izlenme
Diyarbakır Bismil'de AKP'liler birbirine girdi: İlçe başkanı zorla istifa ettirildi58 izlenme
AKP'li iş insanından tepki çeken paylaşım: 'Çocuk İstismarı'ndan beraat etti, polis konvoyunda gövde gösterisi yaptı!55 izlenme