AKP iktidarı “sağlıkta devrim” iddiasını dile getirmeye devam ede dursun, ülkenin birçok hastanesinden skandallar yaşanmaya devam ediyor.
Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde binlerce ilacın kayıp olduğu öne sürülüyor. Birçok sorunun yaşandığı hastanede “sırra kadem basan” ilaçlarla ilgili olarak ise AKP İlçe Başkanının devreye girdiği ve konuyu kapattırdığı belirtiliyor.
Milas’ın yerel Doğuş Gazetesi‘nde Mustafa Tunç imzalı yer alan haber şöyle:
“75. Yıl Milas Devlet Hastanesi yol yol geçen hanına döndüğü gibi personeller Ali kıran baş kesen olmuş. Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Doktorlar poliklinik muayenesinden hastasını kovar, tıbbi sekreterler desen arkalarına almışlar bir siyasi adamları gelen hastalara sertlikte doktorlara 5 çekerler. Koldan “EMAR” çekilecek cihaz yok, Bodrum’da sıra çok, fizik tedaviye verecek dün yok.
Otorite boşluğu almış başını gidiyor, konuya dur diyecek yetkili yok. Bu kadar hengamenin içinde 33 kalem 2215 ilacın sırra kadem basması normal.
Tarafıma gelen bilgilere göre bu konunun üzerine edilmek istenmiş ama AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar’ın konuyu kapatmak için girişimde bulunduğu ve konuyu kapattırdığı iddia edilmekte. İddialar doğru ise saçı bitmedik yetimlerin hakkını yiyenleri korumaya çalışması bir iktidar partisi ilçe başkanına yakışmadığı gibi manidardır. Acaba sorusu akıllara gelmektedir. Kayıp ilaçların listesi aşağıdadır adli ve idari birimlerin bilgisine; Potosyum13, Transamine30, Epitoin35, Dopadren14, Cordalin5, Diltizem5, Mepolex10, Lomotil2, Plavix5, Brilinta60, Paranox8, Gato10, Metrosel130, %20 Mennitol 15010, Hipertonik5, Digoxin20, Corospin300, Ecopirin100, Adofin10, Equceft10, Pondex15, Klavon1, Omnipol2, Celeston5, Resofen20, Furamid100, Dekart50, Nocosel10, Hastifron20, Nidicord20, RL 50050, İzarniye 50040, %5 Dextroz 100.”
https://gazetemanifesto.com/2019/akpkonuyukapattirdidevlethastanesindebinlerceilackayip318802/
15 Temmuz gecesi TBMM gerçekten uçaklarla bombalandı mı ?346 izlenme
Almanya, Türkiye’yi ‘yüksek salgın ülkesi’ ilan etti!38 izlenme
Sedat Peker'in gündeme getirdiği Mine Tozlu Sineren: "Birbirlerine düştükleri için her şey ortaya çıktı"35 izlenme
Uğur Mumcu, 26 yıl önce yaptığı laiklik konuşmasında, bugünleri böyle işaret etmişti !3694 izlenme
İlahiyle antrenman! Kadın sporcuya erkek antrenör yasak!78 izlenme
Suriyeli sapık bir erkek çocuğunu taciz etti linçten zor kurtuldu! Mahalleli dövdü, saklandığı evi taşladı42 izlenme
İşsizlik rakamları açıklandı30 izlenme
AKP’li belediye Türk milletinin milyarlarca lirasını böyle harcıyor40 izlenme
Devran Güran kritik soruyu yanıtladı: Salim Güran ‘siz karışmayın ben hallederim’ dedi mi?
Binali Yıldırım'ı utandıracak görüntüler ortaya çıktı ! 'Su ve ulaşım' çarkı !
Sınırda olağanüstü hareketlilik: Çift yönlü göç dalgası başladı! Kimi dönüyor, kimi kaçıyor
Cemal Enginyurt: "İttifak olmasa da CHP aynı oyu alırdı. CHP, kendi oyunu almıştır. Herkes aklını başına alıp teşekkür etmeli, şükran duymalı"