Birecik İlçe Belediyesi'nin AKP’li belediye başkanı Faruk Pınarbaşı, yeniden aday gösterilmese de yerine aday gösterilen aynı zamanda kaynı olan işadamı Mahmut Mirkelam’ın isminin resmi araçların üstüne yazılması, araçlarda parti sloganı ve renklerinin yer alması ilçede muhalefet adaylarının tepkisine yol açtı.
![]()
![]()
Belediye araçlarının seçim malzemesi olarak kullanılmasıyla ilgili halktan gelen tepkiler üzerine belediye başkanı bu araçları toplatmaya başladı.
Belediye başkanlığı yarışında iddialı isimlerden olan HDP Adayı Av Hakan Arıcı, açıklamasında “Madem şahsi adaylık için hizmet yapılıyor, peki neden belediyenin araçları ve yetkileri kullanılıyor? Halkımız bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır” dedi.
Tepkiler üzerine yazılar toplatılmaya başladı.
![]()
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yerel_yonetimler/1316155/AKP_li_aday_cope_ismini_yazdirdi.html
Moto kurye akaryakıt zamlarına böyle tepki gösterdi: "Al benzini, kendin çalış!"46 izlenme
Türk akademisyenden müthiş keşif164 izlenme
AKP'li vekil Öznur Çalık'tan 'pes' dedirten paylaşım! Sosyal medyada tepki yağdı, silmek zorunda kaldı!107 izlenme
Üniversitede 10. Yıl Marşı yasağı!118 izlenme
İBB yeni kumpası deşifre etti! 'Emniyet, belediyede gözaltına almak için 8 gün bekledi'49 izlenme
‘Alo Fetva Hattı’na sorulan ilginç sorular!168 izlenme
Denizcilik uzmanı Recep Canpolat skandalı açıkladı: "Romorkör hizmetinde 5 milyar dolar kime peşkeş çekildi?"27 izlenme
Her 3 kişiden 1’i ekonominin daha da kötüye gideceğini düşünüyor!61 izlenme