AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sebze Meyveciler Odası, Balıkesir Tuhafiyeciler Odası üyeleri ve aileleriyle Balkonuk Düğün Salonu’ndaki iftar programında bir araya geldi.
Balıkesir’deki iş insanları ve esnafı hedef alarak tehdit içerikli konuşması dikkati çeken Yılmaz, şunları söyledi:
”Balıkesir’de Balıkesirlilerle anlaşmış bir şekilde Balıkesir’i yönetmeye devam edeceğiz ama hani ‘kurt bu kışı atlatır da yediği ayazı unutmaz’ diyorlar ya. İş adamlarına sesleniyorum, duyuyorum ki, ‘Yücel Yılmaz bu işi çok iyi öğrendi, şehri çok iyi yönetiyor, işçilere çok yüksek maaş yaptı, şehirde de herkes tarafından seviliyor. Önünü kesmezsek şöyle olur, böyle olur.’ Ben bunları duyuyorum ama cuma gününe kadar tavırlarını değiştirmezlerse sandık pazar günü önümüze gelecek. Ondan sonra da hani ‘kurt kışı atlatır yediği ayazı unutmaz’ derler ya. Bize destek sözü vermeyen, bizimle beraber bu kadar ilişkimize rağmen arkamızdan iş çevirenlerle de şehrin bir hesabı olacaktır. Bu şehre zarar vermek isteyen herkesin karşısında önce AK Parti ardından Yücel Yılmaz olacaktır.”
Kaynak: ANKA
Tele1
Tank Paleti satın alan Katar'a dev kıyak!
Yer Elazığ: Korna sesi, 5 katlı binayı yerle bir etti
Tane patates 25 soğan 10 lira! Pazarcıdan içler acısı sözler: "Yarım ver diyen var"
Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı
Yan yatan bina vinçlerle desteklendi, kurtarma çalışması yapıldı!
Dilan Polat'ın kaç yıl ceza alacağını eski avukatı açıkladı
Karabük Üniversitesi'nin akademik kadrosundan Arap istilası çıktı
'AKP'ye destek yüzde 35'in altına düştü, istifası beklenebilir bir şey''
TUSAŞ'a yapılan saldırıdaki görüntüler dehşete düşürdü: Silahları kalaşnikof, PKK ihtimali güçleniyor
"Kimse aç değil, herkesin evinde stok dolu" diyerek Erdoğan'ı övmelere doyamıyordu komşusunun oğlu gelince olanlar oldu!