Bu ziyaretin ardından harekete geçen AKP Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yanındaki görevliler ile birlikte, ilçe belediyesine ait parkta bulunan Şirinevler Mahallesi Muhtarlığı'na geldi.
Sözcü'de yer alan haberde, Bahadır, Muhtar Güzel'den burayı hemen boşaltmasını istedi. Muhtar Güzel'in kendisine tebligat gönderilmesini istemesi üzerine aralarında sözlü tartışma yaşandı.
Muhtarlık görevlisinin cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde Bahadır'ın Muhtar Güzel'e “Çok cahilsin, çok basitsin” dediği yer aldı. Güzel de bunun üzerine “Aynı şekilde size iade ediyorum” dedi.
Tartışmanın devamında Başkan Bahadır'ın Muhtar Güzel'e “Sana bir şey söyleyeyim mi? Elimde kalırsın” dediği de görüntüdeki ses kaydında yer aldı.
Bu olayın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Ekrem İmamoğlu’nu ağırlayan Bahçelievler ilçesi Şirinevler Mahalle Muhtarı İbrahim Güzel’in başına gelmeyen kalmadı. AK Partili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır tarafından muhtarlık merkezi kapatılan Muhtar İbrahim Güzel, tehdit edildi” denildi.
Odatv.com
İlaç fiyatlarına zam geliyor! Yarından itibaren uygulanacak
Ukrayna'nın Energodar kentinde, Rus askerleri barikat kuran sivillere bombalı saldırı düzenledi!
Enflasyon Rakamlarına İlk Yorum Babacan’dan Geldi
İzdivaç programında 'Abdullah Gül' sürprizi ! Hani marjinal bizdik !?!?
TCDD'de iptal edilen ihale geri döndü! 125 Milyon Euro'luk soru işareti
İkramiye artışıyla bir teneke zeytinyağı alınmıyor: Emeklinin halinden haberleri yok
Ankara'da kapatılan hayvanat bahçesinden bir adet aslan kaçtı
Cumhur İttifakı’nda Papa çatlağı: Peş peşe zehir zemberek tepkiler
Terleme Çeşiti ve Nedenleri
‘Faiz haramdır’ diyen Diyanetin faiz geliri dudak uçuklattı!
CHP listelerinden Meclis'e giren milletvekilleri istifa etmeye başladı: "Kendi partimizle yemin edeceğiz"
Cumhuriyet tarihinin pek bilinmeyen kahramanlık hikayesi: Karboğazı Zaferi
Atatürk'e hakaretten ceza alan akademisyen Furkan Bölükbaşı'dan skandal sözler!
Kaymakamı sürdüren AKP’li başkandan yeni iddialar!