Home
17 Temmuz 2024 ( 22 izlenme )
Reklamlar

AKP'li başkan düğünde 5 lira takınca karakolluk oldu


Çorum'un Laçin ilçesinde AKP ilçe Başkanı Ömer Çatalpelit , davetli olduğu düğünde hediye olarak zarfa 5 TL koyunca ortalık karıştı.



AKP ilçe başkanı Ömer Çatalpelit davetli olduğu düğünde zarfa 5 TL koyunca düğün sahipleriyle karakolluk oldu.

t24'ten Elvan Yılmaz'ın haberine göre Çorum'da hafta sonu Laçin ilçesinde yapılan bir düğün töreninin davetlilerden AKP ilçe başkanı Ömer Çatalpelit, zarf içerisine 5 TL koydu.

İddiaya göre Şaban Ersürer telefonla AKP'li başkan Ömer Çatalpelit’i arayarak, “Sen bana 5 liralık adam muamelesi yapamazsın” diyerek tepki gösterdi.

Düğün salonunun olduğu yerde tekrar buluşarak tartışan ikili, kavganın büyümesi üzerine karakolluk oldular. İki tarafın da birbirlerinden şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kokain görüntüleri çıkan AKP'li ismin şirket belgeleri ortaya çıktı! Merakla bekleniyordu ve karar çıktı: Emekli maaşlarına yeni zam! Bir AKP klasiği! 1 personeli 7 yöneticisi olan şirkette Yönetim Kurulu'na bir yılda yüz binlerce lira ödendi! Canlı yayında asgari ücret için rakam verdi: "OVP erken seçim sinyali"