Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın "Tarkan" eleştirilerine yanıt verdi.
Kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Ahmet Hakan'a sert tepki gösteren Özkiraz, "Tarkan'ın ayakkabı numarası Ahmet Hakan'ın IQ'sundan büyüktür. Dolayısıyla Ahmet Hakan, Tarkan'a öğüt verebilecek yeterliliğe sahip değildir" dedi.

NE OLMUŞTU?
Ahmet Hakan "Tarkan, özellikle son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya, hayranları arasında yer alan kesimlerden sadece birini dikkate almaya, toplumun tüm kesimleriyle duygudaş olmaktan vazgeçmeye, gündelik politikanın hırgürlerine fazlasıyla bulaşmaya başladı. Pop starlık müessesine verdiği önemi bildiğimiz Tarkan’ın genel hal ve gidişine bu açıdan da bir bakmasında sanki fayda var gibi" şeklinde yorumda bulunmuştu.
Yeniçağ
Bahçeli'den sert açıklama: "AK Parti içindeki gayri memnun kesim..."34 izlenme
Diyanet'in takvim kârı dudak uçuklattı!90 izlenme
'Türkiye Yüzyılı' Toplantısı için Nefesler Tutuldu! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü mesajı30 izlenme
Karabük Üniversitesi'nde HİV skandalı var mı? İddialar gerçek mi? Son günlerde yaşananlardan mağdur olan evli çift anlattı372 izlenme
MHP istemedi, T.C. ibaresi AKP'li belediyeye geri döndü!101 izlenme
1000 gün geçti depremzede hâlâ evsiz8 izlenme
İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı'nın ikinci ismi Mehmet Emin Marankoz tutuklandı24 izlenme
Valilik açıkladı: Okullarda ders saatleri değiştirildi22 izlenme