Anasayfa1
17 Mayıs 2020 ( 174 izlenme )
Reklamlar

AKP'li başkandan atama kıyağı: Ağabeyini genel müdür yaptı!!


Çaykur genel müdür vekili olan AKP İl Başkanı İshak Alim, ağabeyi Yusuf Ziya Alim'i genel müdür ilan etti.


Çaykur genel müdürlüğü kadrosu uzunca bir süreden beri vekaleten yürütülüyor.

Rize'de bir çok yazar çizer gazeteci STK temsilcisi Çaykur genel müdürlüğü görevini vekaleten yürüten AKP İl Başkanı İshak Alim'in Ağabeyi olan Yusuf Zİya Alim'in asaleten atamasının yapılması için kampanyalar yürütüldü.

Bazı yazar çizer ve STK temsilcileri çeşitli yazı ve açıklamalarında bilinçli olarak Çaykur Genel Müdür Vekili olan Yusuf Ziya Alim ismini çaykur genel müdürü olarak açıklayarak konunun güncelliğini korumasını sağlamaya çalışmalarından da sonuç alınamadı.

AKP'nin Rize İl Başkanı İshak Alim dün özel sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımda ağebeyi Yusuf Ziya Alim'i çaykur genel müdürü ilan etti.

İşte o paylaşım:

"1 gün, milletvekillerimiz ve çaykur genel müdürmüzle yaş çay kampanyası öncesi değerlendirmelerde bulunduk, tüm mustahsillerimize bereketli bir kampanya dönemi diliyorum"

https://www.gercekgundem.com/siyaset/182177/akplibaskandanatamakiyagiagabeyinigenelmuduryapti

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

105 kişinin hayatını kaybettiği sitede kolon kesildi iddiası: Fotoğrafları ortaya çıktı Şaşırtıcı sonuç! İlk defa sorulan soru: Erdoğan’sız AKP yüzde kaç oluyor? Esnaf olduğu belirtilen bir yurttaş, Ankara Kalesi surlarından atladı! Durumu kritik! Sıra dışı müftüden Atatürk çıkışı