Ankara’da, isminin Günay K. olduğu belirtilenen bir kişi Ankara Kalesi’nin surlarına çıkarak intihar etmek istedi. Polis memurları tarafından intihar etmemesi için iknaya çalışılan kişi, çevredekilerin uyarılarını dinlemeyerek surlardan atladı. O anlar, çevredekiler tarafından cep felefonu ile görüntülendi.
İntihar eden kişi, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından Ankara Hastanesi acil bölümüne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kişinin bilincinin kapalı ve nabzının düşük olduğu belirtildi.
Domates üreticileri isyan etti: "Salça fabrikalarına borçlu kalıyoruz"
Ankara'da silahlı saldırganlar bir gecede dehşet saçtı: Aralarında Ayhan Bora Kaplan'ın yeğeni de var
Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı!
Ekrem İmamoğlu’na ‘ellerini arkada neden bağladın’ soruşturması!
Yangına müdahale eden helikopter baraja çakılmıştı: Bir kişinin kurtarılma görüntüleri ortaya çıktı
İmamoğlu’ndan AKP Grup Başkanvekiline yanıt: Halk kararını verdi sorun yok
İzmitli esnaflar da Tayyip Erdoğan’a hakkını helal etmedi!
'Üç eşli' vekilden skandal sözler! "Evlenmek sadece cinsel zevk için değildir, piyasayı piçlerle mi dolduralım?"
Tarikatçılar istismarcı şeyhe sahip çıktı!
AKP'li Mahir Ünal, grup başkanvekilliği görevinden istifa etti!
Bu Balığı Sakın Tüketmeyin!
Bir apartman bile Akkuyu’dan daha ciddi yapılıyor!
Çiftçinin şirketi kan kaybederken… Başkanın oğluna ait firma İsrail sayesinde büyüdü!
Sivas’ta bir genç kadının ‘Türkiye’de kadın olmak’ isyanı: “Durakta abimi bekliyorum. Bir tane araba 150’nci kez önümden geçiyor. Şu an tekrar geldi yavaşlıyor. Dönüp duruyor”