İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ilgili, "Eğer bu çocuk katili suçlu hayatta ise, onu tüm gücümüzle takip edip öldüreceğiz" açıklamasında bulundu.
İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), İsrail yönetimine meydan okudu. DMO'dan yapılan açıklamada, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ilgili, "Eğer bu çocuk katili suçlu hayatta ise, onu tüm gücümüzle takip edip öldüreceğiz" ifadelerine yer verildi.
Öldüğü iddia edilmişti
DMO'nun açıklamasının, Netanyahu'nun İran'ın misilleme saldırılarında öldürüldüğüne ilişkin iddiaların sosyal medyada yayılmasının ardından gelmesi dikkat çekti. İsrail Başbakanlık Ofisi, söz konusu iddiaları yalanlamıştı.
Türk ekonomisi daraldı! İşte büyüme rakamları...
AKP’nin ‘kısıtlı seçmen’ iddiası da elinde kaldı! İşte son durum
İBB operasyonundan Şişli’nin Kanal İstanbul’u çıktı: Mühürlenen rezidansın müteahhidi de şikâyet etmiş!
Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel hakkında bir garip iddianame!
Türkiye'nin dev şirketi yabancılara satıldı! 80'den fazla ülkeye ihracat yapıyordu
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan asgari ücret önerisi "2021 yılının başındaki 384 doların karşılığı olan asgari ücretin Türk lirasını versinler"
Başkan İmamoğlu’ndan bir ilk: Temel atmama töreni yapacağım!
AKP’li Yayman “gitmedim” demişti, TBMM açıklaması gerçeği ortaya çıkardı!
ABD'den Halkbank davası için yaptırım tehdidi!
AKP Gençlik Kolları Başkanına Belediye kıyağı!
Atatürk’ü yok sayan Diyanet’e ders olsun!
Kadın teğmen tecavüz edilmekle tehdit edilmişti. Yargıdan skandal karara tepkiler sonrası U dönüşü
Eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki'ye Twitter paylaşımları nedeniyle AKP tarafından tazminat davası açıldı
Nihat Hatipoğlu’nun rektörü olduğu üniversite akademik kadrolarını tamamlayamadı: Hukuk Fakültesi mühendise emanet