
ŞARTNAMEYE UYGUN ALIM
2 kişi mülakatla elenirken AKP'li olan Başçiftlik ilçe Belediye Başkanı Murat Tuncel'in oğlu Erdem Doğukan Tuncel işe alındı. Başkan Tuncel, 2020'de oğlu Erdem Doğukan Tuncel'i kendi belediyesinde işe almak istemiş ancak tepkiler üzerine bundan vazgeçmişti. Başkanın oğlu bu gelişmelerin ardından AKSA adlı doğalgaz işlerini yapan şirkette işe başlamıştı. Erdem Doğukan Tuncel'in şartnamedeki ‘doğalgaz işletme ve bakım operatörlüğü, doğalgaz sayaç sökme takma, doğalgaz polietilen boru kaynakçı, ısıtma ve doğalgaz iç tesisat yapımı' gibi belgeleri firmada çalışırken almıştı.

Diğer taraftan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel de sekreter, kamyon şoförü, soğutma ve iklimlendirme sistem teknisyeni almak için ilan verdi. İşsizlikle boğuşan beldede ilana az sayıda başvurunun olduğu, mülakata sadece 3 akrabasının (yeğeni Akın Çavdar, oğlunun bacanağı Salih Memiş ve eşi tarafından akrabası olan Hatice Yavuz) davet edildiği, Başkan Tuncel'in akrabaları olan bu 3 kişinin mülakatın ardından belediyede işe başladığı belirtildi.
Sözcü
Rektör Ahmet Akgündüz'den Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret!46 izlenme
Yavaş'tan Özel ve Kılıçdaroğlu'na çağrı: "Torunlarımız affetmez, tek yumruk olun"8 izlenme
Barış Terkoğlu ile Barış Pehlivan Odatv'den ayrıldı86 izlenme
Eren Erdem davasında flaş gelişme! İşte o hakimin şerhi!157 izlenme
İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak gözaltına alındı10 izlenme
İngilizler TL’nin Sterlin karşısındaki kaybını tatil fırsatına çevirdi34 izlenme
Bitlis’te 2 askerimiz şehit oldu!82 izlenme
Mansur Yavaş, MHP'li Meclis Üyesini şehitler konusunda soru sorduğuna pişman etti! 'Şehitlerimiz ve yakınları, bizlerin mevsimlik sahip çıkacağımız varlıklar değillerdir!'47 izlenme
MHP’li belediye başkanından MHP’li meclis üyesine dayak!
İsrail, Türkiye'nin istihbarat bilgilerini paylaştı!
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Akitçi bir yobaz, yine salyalarını akıtıyor !
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel verileri açıkladı: Can kaybı 6.511'e, vaka sayısı da 274.943'e yükseldi!