Afyonkarahisar'da Osmangazi Mahallesi'nde 50 Milyon liraya mal olacak yağmur suyu hattı inşaatı başladı. İnşaat kapsamında bundan 8 ay önce 10 Milyon liraya inşa edilen bisiklet yolunun bir bölümünün kazılması ve yol kenarındaki dubalı uyarı dikmelerinin söküldüğü ortaya çıktı.

“HEMŞERİLERİMİN PARASI RESMEN ÇÖPE GİTTİ”
Sözcü'nün haberine göre, konuyla ilgili TBMM'de konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal şöyle konuştu:
* Afyonkarahisar merkezde Afyonkarahisar Belediyesi geçtiğimiz yıl 10 milyon liraya bir bisiklet yolu yaptı ancak henüz bir yılı bile doldurmadan bu yol kazıldı.
* Bisiklet yolunun kenarında bulunan ve tanesi 269 liraya mal olan dubalar da söküldü yani hemşerilerimin parası resmen çöpe gitti.
* Bu kadar işsiz, yoksul, ihtiyaç sahibi varken 10 milyon liranın böyle çarçur edilmesi hangi vicdana sığar?
* Bu parayla Afyonkarahisar'a hizmet edilmesi, istihdam alanı yaratılması gerekirken acaba birileri zengin mi edildi? Öğrenin artık bir işi, bir kere yapmak her yıl yapmaktan daha ucuza mal olur.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal
MERA SORUNUNU DA TBMM'YE TAŞIDI
Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Balmahmut Köyü’nün merasının bir maden şirketine peşkeş çekilmek istendiğini kaydeden Milletvekili Köksal, “Şirketin Emine Erdoğan'ın yakını olduğu iddia ediliyor. Bu meradan Balmahmut, Saraycık, Garipçe, Bulca köyleri ve Küçühüyük kasabası yararlanıyor. Bu insanlar hayvancılık yaparak geçiniyor. Bu mera ellerinden giderse bu insanlar nasıl geçinecek?” ifadelerini kullandı.
4 bakan yardımcısı çift maaşlı! Aylık gelirleri 59 bin lira49 izlenme
Ölüm orucundaki avukat Ebru Timtik hayatını kaybetti!98 izlenme
İnsanlar aç, yandaşlar maaş zengini! İşte çift maaş alan bürokratlar87 izlenme
Birçok fabrikada üretim durabilir16 izlenme
Takibe düşen borç 20 milyarı aştı!109 izlenme
'Casusluk' davasının ardından CHP'li Günaydın paylaştı: İşte itirafçı Hüseyin Gün'ün AKP'lilerle fotoğrafı!26 izlenme
Dolar hastaları vurdu: Dövize endeksli ilaçlar SGK'dan çıkarılıyor48 izlenme
Ailemizin üniversitesi! Akraba sayısı 250'yi aştı151 izlenme
Yaşlı kadınların genç erkekleri aramak için akın ettiği ülke! Gazetelerde fotoğrafları yayınlandı
Gazeteci Yavuz Selim Demirağ'dan dikkat çekici iddia: "Turgut Altınok’un diploması sahte. Avukatlığı 33 günde bitirmiş"
Tahliye edilen Berkay Gezgin: "Millet iradesinin önüne kimse geçemez"
Başkanlık sisteminde 200 liranın alım gücü: "Ekonominin sorumlusu benim ben" dedi, vatandaş neyi ne kadar kaybetti?