Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri, yemek fiyatının 5,80 TL’den 17 TL’ye çıkarılmasını protesto etti. Öğrenciler, protestoyu engellemek isteyen özel güvenlik personeline “Ödeyemediğimiz yemekhane fiyatlarını protesto etmek biz öğrencilerin en doğal hakkıdır” diye tepki gösterdi.
YEMEKTE PROTESTO
Ege Üniversitesi’nin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri de yemek zammına tepki gösterdi. Dokuz Eylül Üniversitesi yönetimi yüzde 200’e varan zam yapması üzerine geçen yıl 5,80 TL olan yemek fiyatı 17 TL'ye çıktı.
Öğrenciler bugün yemekhanede zammı protesto etti. Çatal ve kaşıklarını masalara vurarak zamları protesto eden öğrencilere özel güvenlik personeli engel olmaya çalıştı. Bazı güvenlik personelinin zammı protesto eden öğrencileri cep telefonu kamerasıyla kayda aldığı görüldü.
Bir öğrenci güvenliğin müdahalesine karşı “Ödeyemediğimiz yemekhane fiyatlarını protesto etmek biz öğrencilerin en doğal hakkıdır. Şu an bizi terörize edemezsiniz. Ses çıkarma eylememiz gayet meşrudur, gayet hukukidir. Bu yaptığınız hukuk bir şey. Bize müdahale edemezsiniz” diye tepki gösterdi.
Yeniçağ
Süleyman Soylu dün AKP'ye 'yolsuzluğa batmış hükümet' derken, bugün AKP'li oldu !
Batık kredi ve kart harcamalarında dudak uçuklatan artış
Bir ailenin yok olduğu zehirlenme faciası böyle başlamış! Otelde ilaçlama yapan kişinin görüntüsü ortaya çıktı!
AKP'li Arslan'ın kardeşinin kapatılan FETÖ dosyası!
İBB'den çarpıcı rapor: Erdoğan ve yurttaş arasında büyük uçurum!
MetroPOLL anketi: AKP ve MHP'nin toplam oyu yüzde 30'u geçmiyor; Yavaş ve İmamoğlu, Erdoğan'a fark atıyor!
Ümit Özdağ'a Cumhurbaşkanına hakaretten 4 yıl 8 ay hapis talebi!
CHP’li Başkanı darp edenlerle AKP’li vekilin ticari ilişkisi
Bekir Bozdağ'dan Sedat Peker'in BAE'den iadesiyle ilgili flaş açıklama!
Hatay’ın Altınözü ilçesinde yer alan cam teras büyük depremlerde hasar görmedi