AKP’li Palandöken Belediye Başkan yardımcısı Turgay Erdem organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘Konuşmam ile ilgili sayın savcılık makamına suç duyurusunda bulunanlar… Boşuna sevinmeyin! Ergenekon sürecinde haksız yere 10 yıl cezaevinde kaldığım için bir avukat kadar bilgiliyim… Suç olan hiçbir şeyi söylemem. Kudurun ulan kudurun..’ şeklinde attığı tweeti paylaştı.
Bir takipçisi ise Metin Akpınar’ın gözaltına alınmasını hatırlatarak ‘ Demokrasiyi isteyen Metin Akpınar’ı hemen gözaltına alanlar Sedat Peker’den gelen ”Silahlanacağız” tehditine susuyorlar’ diye cevap verdi. AKP’li Palandöken Belediye Başkan yardımcısı Turgay Erdem ise çete lideri Sedat Peker’i savunarak ‘O vatan hainleri ve paralelciler için dedi. Yoksa sizde mi onlardansınız ‘ diyerek hedef gösterdi.
SOSYAL MEDYA’DA ALAY KONUSU OLDU
Öte yandan AKP’li Başkan yardımcısının ‘hain’ kelimesini ‘hayin’ şeklinde yazması da sosyal medya da alay konusu oldu
İşte o konuşma:



Bir Tutamı Bile Cinsel Gücü Arttırıyor, Hücreleri Yeniliyor29 izlenme
Karaman’daki çocuk tecavüzlerinde yıllar sonra yöneticilere soruşturma izni98 izlenme
Değmeyin rektörün keyfine! Makam odasına imza köşesi, giyinme odası...22 izlenme
Hazine'den alıp depremzedelere bağışlamışlar38 izlenme
'Menemen Endeksi' aldı başını gidiyor: "Ucuz bir şeyler yapalım" deyince akla geliyordu, artık o da hayal oldu!15 izlenme
Kızılay'ın tarihi belgeleri cemaate emanet!38 izlenme
CHP 6 metropolde adaylarını açıkladı: Hala 4 aday var, Antalya'da karar haftaya ertelendi30 izlenme
Sayıştaydan DHMİ raporu: Uçuş emniyeti tehlikeye atılıyor86 izlenme