Samsun Vezirköprü’de arazileri elinden alınmak istenen köylülerin çocuklarıyla katıldığı eyleme polis biber gazıyla saldırmıştı. Olay anında gözaltı yapmayan kolluk kuvvetleri daha sonrasında köylüleri gözaltına aldı.
Arazilerinin toplulaştırılmasına karşı çıkarak belediye binası önünde protesto eylemi gerçekleştirip gözaltına alınan 8 kişiden 2'si tutuklandı. Belediyenin bazı camlarının kırılması ile ilgili 11 kişi daha gözaltına alındı.
Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilen 8 kişiden ikisi tutuklandı, diğer 6 kişi ise serbest bırakıldı.
https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/koylulerinakpprotestosututuklamagetirdih189559.html
Tarikatlar eğitimi işgal etti!157 izlenme
Abdullah Gül’ün akrabasının inşaat firması konkordato ilan etti!146 izlenme
Bu sabah Erdoğan'ın bu tweeti tartışılıyor: 15 Temmuz gecesinden niye söz etti?45 izlenme
10 farklı araştırma şirketinden 'erken seçim' anketi: Millet İttifakı önde, AKP erimeye devam ediyor45 izlenme
Korumaları gazeteci Sinan Aygül'e saldırmıştı: AKP'li Tatvan Belediye Başkan Geylani, kendi etkinliğinde yuhalandı!39 izlenme
Rüyasından etkilenip uyanır uyanmaz mezar taşını yaptırdı.19 izlenme
Ekonomide gerçek manzara: İflas, borç, işsizlik...58 izlenme
Enflasyon yükseliyor, Erdoğan’ın söylemleri değişiyor!33 izlenme
Fahiş zam talepleri mülk sahipleriyle kiracıları mahkemelik ediyor
Cumhur'un 'Elemanı' Sinan Oğan, rahatsız oldu!
Yoksulluk sınırı 90 bin lirayı aştı
Emekli asker isyan etti: “Türkiye kimsenin babasının çiftliği değildir!Türkiye; laik, sosyal, demokratik bir Cumhuriyet'tir. Ekonominin sorumlusu kimse bu ortamın da sorumlusu o'dur”