Konya'nın Meram ilçesinde yaşanan olayda, 10 yaşındaki kız çocuğu cezaevinden izinli çıkan L.C.(34) tarafından cinsel istismara uğradı. Şahsın kendisine, 'Yaşamak istiyorsan, sessiz kalacaksın.' dediğini söyleyen çocuk, durumu ailesine bildirdi. Aile de L.C. hakkında şikayetçi oldu.Hakim karşısına çıkan L.C., ise iddiaları reddetti.
Olay, geçtiğimiz günlerde Konya’nın merkez Meram ilçesine bağlı Sahibiata Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 10 yaşındaki B.S. marketten içecek alıp eve döndüğü sırada cezaevinden izinli çıkan L.C. (34) tarafından apartmanda cinsel saldırıya uğradı.
Olay sırasında mahrem bölgelerine dokunulduğunu öne süren B.S., L.C.’nin kendisini, “Yaşamak istiyorsan, sessiz kalacaksın. Kimseye bir şey demeyeceksin” diyerek tehdit ettiğini söyledi.
Daha sonra apartmandaki kapı sesinin duyulması üzerine L.C. olay yerinden kaçarken, 10 yaşındaki kız, koşarak durumu annesine anlattı. Bunun üzerine anne R.S. polisi arayarak ihbarda bulundu.
Olaya ilişkin sanık hakkında cinsel istismar suçundan açılan davanın ilk duruşması Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.
Duruşmaya SEGBİS aracılığıyla cezaevinden katılan sanık L.C., hakkındaki suçlamaları yalanlayarak, “Hükümlü olarak izne çıkmıştım. Kazanç elde etmek için yıkık binaların oradan hurda topluyordum. Apartmanın boş olduğunu sanıp apartmana girdim. Çatı katından hurda malzemeleri topladım. Aşağı inince bir kız çocuğuyla karşılaştım. Beni görüp çığlık attı. Ben de hırsız sanılmaktan korktuğum için hızlıca koşup gittim.” savunmasında bulundu.
B.S.’nin annesi R.S. ise olay günü kızının kapıya sert bir şekilde vurarak eve geldiğini, kapıyı açtığında B.S.’nin elindeki içeceği yere atarak, kendisine saldırıyı anlattığını söyledi. Mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Sözcü
Sosyal medyada 'Asgari ücretliler ölsün' demişti, hırsızlık yaparken yakalandı!50 izlenme
Bakan Yerlikaya PKK'yı işaret etti: 5 şehit 22 yaralı var38 izlenme
Ağır hasarlı binaya sipariş teslim etmeye giden kurye isyan etti: '35 TL’ye canımı mı vereyim?'52 izlenme
Son anket sonuçları açıklandı: AKP erimeyi durduramıyor!19 izlenme
Altında kısıtlama mı geliyor? Gram altın Aralık ayından beri ilk kez 1.009 liranın üzerine attı33 izlenme
Celal Şengör ve İlber Ortaylı’dan Bakan Yusuf Tekin’e tepki: "Bu bakan, liseye kadar din dersi doldurdu. -1,5 sene sonra başkası gelecek"44 izlenme
Erdoğan da Bahçeli de yeşil ışık yakmıştı: Duruşmalarının TRT’de yayımlanması teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi14 izlenme
Halkbank’ta gece yarısı neler oldu?1664 izlenme
THY Eski Yönetim Kurulu Başkanı “3. Havalimanı ihtiyaçtan olmayan bir Binali Yıldırım projesi”
Kur korumalının faturası 1 trilyon
Türkiye'de en kârlı iş din tüccarlığı..! Jeepler,villalar,yatlar,katlar ne güzel iş değil mi !
Suikatle öldürülen Necip Hablemitoğlu, FETÖ'yü 18 yıl önce deşifre etmişti!