Home
12 Temmuz 2024 ( 25 izlenme )
Reklamlar

Pençe Kilit bölgesinde bir Astsubay şehit oldu


PençeKilit operasyonu bölgesindeki saldırıda Astsubay Bahadır Rıdvan Talay şehit oldu.



Milli Savunma Bakanlığı, PençeKilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonrası İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay’ın şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada,

"PençeKilit operasyonu bölgesinde, 12 Temmuz 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu kahraman silah arkadaşımız İs.Asb.Kd.Çvş. Bahadır Rıdvan TALAY şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

p1.jpg

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekmek kuyruğu Mansur Yavaş’ı harekete geçirdi! 'Erdoğan ekleme yapabilir’ diyerek açıkladı: Asgari ücrette en güçlü senaryo ortaya çıktı 'Allah benim ömrümden alsın, Erdoğan'a versin' diyen sakallı ve cübbeli vatandaş dört halifeyi bilemedi! Müebbet hapsi istenen oyuncu Alabora ilk kez konuştu