Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) tarafından 2019'dan beri yürütülen Pamukkale Köyü DEGİAD Fikir Projesi'nin lansmanı tartışılacak görüntülere sahne oldu.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (DESİAD) Başkanı İbrahim Şenel, Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Özlem Durdu Kabel, Denizlili iş insanları ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşen ödül töreninde ödül kazanan proje sahiplerine plaketlerini vermek üzere sahneye davet edilen Pamukkale Belediye Başkanı Örki, iki kadın mimarın ödülünü vermek istemeyince program akışı değiştirildi.
Halk TV'de yer alan habere göre Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'nin bu tavrı üzerine sahneye davet edilen Ece Gizem Şimşek ve Güncesu Yücel isimli kadın mimarların ödülünü başka bir kadın görevli verdi.
Daha sonra sahneye çıkan Başkan Örki, diğer erkek mimarların ödüllerini takdim ederek onlarla birlikte fotoğraf çektirdi. Ancak katılımcıların ve kameraların karşısında yaşanan olayın garipsendiğini fark eden Başkan Örki, sahnede gördükleri muamele karşısında ne olduğunu anlamakta güçlük çeken kadın mimarları daha sonra ellerini sıkarak kutladı.
Özgür Özel çok sert konuştu: "Kumpasçıları ve işbirlikçileri gömeceğiz"
MetroPOLL son anketini açıkladı: İşte partilerin oy oranları
Çocuğu ateşlenen baba bir araba dolusu yakınını doktoru dövmeleri için çağırdı, kemer ve sopalarla saldırdılar!
İstanbul'da trafikte kullandığı çakarlı araçla paylaşım yapan kaçağa sınır dışı
Çorum'da M.S.(65) adındaki yaratık, 11 yaşındaki kızla cami tuvaletinde yakalandı !
Konut kiralarında yüzde 25 zam sınırı kaldırılıyor
“Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız”
İşsiz kalan müzisyen Ağahan Yardelen intihar etti...
Son anket sonuçları açıklandı: Cumhur İttifakı eriyor!
'Sinop merkezde Müslüman yok' diyen müftü durmuyor ! 'Merhaba diyenler Hz. Muhammed'e hakaret ediyor'
Mehmet Şimşek imzaladı, yeni ücretler belli oldu: Kim, ne kadar zamlı maaş alacak?
'PKK'lı teröristler için af hazırlığı başladı' iddiası: "Kasım ayında Meclis'e gelebilir"
TOKİ ihaleyle cami arsası ve tarım arazisi satıyor!
Menzil şeyhinin, oğlunun düğünü için hazırlanan çiçekten Mercedes