Anasayfa1
29 Eylül 2019 ( 227 izlenme )
Reklamlar

AKP'li belediye başkanının kreş parası ile Kuran kursu yaptırdığı ortaya çıktı!


Çorum’un AKP’li eski belediye başkanı Muzaffer Külcü döneminde kreş yapımı için alınan ihaleyle 477 bin TL harcanarak Kuran kursu yaptırıldığı ortaya çıktı.


Yolsuzluk iddiaları ile gündeme gelen AKP’li Eski Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü döneminde “Gündüz Bakımevi ve Kreş Yapımı” 477 bin TL ihale bedeli ile bir şirkete verildi.  

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre; iki farklı firmanın katıldığı ihale tamamlansa da “Kreş projesi” hayata geçirilmedi, yerine Kur’an kursu yapıldı. Çorum Belediye Meclisi’nin CHP’li Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, kreş yapılacağı iddia edilen yere Kuran kursu inşa edilmesine tepki gösterdi. 

AKP’li eski Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2012 yılında irtikap ile ihaleye fesat karıştırma suçlarından yargılanmaya başladığı ve 2013 yılında da beraat ettiği davadan yeniden yargılanacak. AKP tarafından 30 Ocak 2018 yılında istifası istenen Külcü'nün istifa etmesinin ardından Sayıştay raporlarındaki usulsüzlükler gündem oldu. Külcü’nün akrabalarını işe aldırdığı da geçtiğimiz aylarda ortaya çıktı. Çorum 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından açılan davada Külcü ile yedi meclis üyesi yargılandı.

https://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/akplibelediyebaskanikresparasiilekurankursuyaptirdigih139747.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emekliyi çılgına çeviren soru 'Geçinebiliyor musunuz?': "12 bin 500 lira ile nasıl geçinebilirim? Tek bir şahıs olsa bile geçinemez" Erdoğan ve Kılıçdaroğlu hariç Bahçeli'den Davutoğlu'na kadar herkes butlana karşı! Maltepe’de son durum! 403 sandık sayıldı, işte oy farkı… Yandaş Hilal Kaplan’ın İmamoğlu paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor!