İstanbul Eczacı Odası, bugün, Sancaktepe’de Canan Eczanesi’nden çalışan İsmail Durmuş’un koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. İstanbul Eczacı Odası tarafından yapılan paylaşımda, İsmail Durmuş’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ve yakınları ile eczacılık camisana başsağlığını dilediklerini belirtti.
.jpg)
RİSK ALTINDA OLDUKLARINI SÖYLEDİ
Eczacı İsmail Durmuş’un 18 Mart’ta AKP’li Sancaktepe Belediyesi’ne attığı mesaj ise dikkat çekti. İsmail Durmuş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, eczanelerinin dezenfekte edilmesini, tüm ricalarına rağmen eczanelerinin dezenfekte edilmediğini dile getirdi. Sancaktepe Belediyesi’ne seslenen Durmuş’un risk altında olduklarını ve yardım edilmesi gerektiğini dile getirdiği görüldü.
VEFAT ETTİKTEN SONRA CEVAP VERİLDİ
Sancaktepe Belediyesi ise söz konusu talebe 24 gün sonra İsmail Durmuş koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdikten sonra cevap verdi. Belediye, Durmuş’un talebini ilettiği paylaşıma “Merhaba, Bahsetmiş olduğunuz konu hakkında ayrıntılı bilgi ve ilgili birimlerimizi bilgilendirmek, sizinle iletişim halinde kalabilmek adına ilgili adres ve iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız” diye yanıt verdi.
.jpg)
https://odatv4.com/akplibelediyeeczacininmesajinaolduktensonrayanitverdi11042036.html
Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a: "Farkında olmadan Erdoğan eleştiriyor"34 izlenme
İmamlardan etek giyen avukata: "Masanın arkasında anlat, biz din adamıyız"56 izlenme
15 Temmuz Şehitleri Anıtı ile ilgili bomba iddia! "Mermerler FETÖ'nün şirketinden!"145 izlenme
Emekliye kırmızı et hayal oldu: Emekli 2018'de kurbanlık alabilirken şimdi 5 kilo et alamıyor36 izlenme
Bakanlık bütçesinden 950 bin lira harcanan 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' kitabını Emine Erdoğan yazmamış!57 izlenme
Seçimden önce Erdoğan'a destek veren adam fikrini böyle değiştirdi: "2 tane televizyon parçaladım onun yüzünden. Tayyip Erdoğan çıktığı anda televizyonu vurup kırıyorum"35 izlenme
Amcamız sonunda anlamış 'Ben hep sağa oy verdim, meğer memleketi soyanlar sağ liderlermiş !'1339 izlenme
AKP'den vatandaşlık verilen Araplar için Arapça oy kullanma rehberi!36 izlenme
Azez'de Türk bayrağını parçalarken görüntülenen saldırgan Suriyeli yakalandı
12 şehit varken Sinan Oğan'ın Londra'daki keyifli anları tepki çekti! Fotoğrafı balık restoranının sahibi paylaştı
Van'da ikinci çığ faciası: Can kaybıı 33'e yükseldi
Kasım 2025 işsizlik rakamları açıklandı