İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) ilkini Haziran 2022’de kurduğu Kent Lokantaları, Türkiye genelinde yaygınlaşıyor. Birçok CHP’li belediyenin ardından AKP’li belediyeler de farklı isimlerdeki lokantalarla bu furyaya katılmaya devam ediyor. Elazığ Belediyesi toplam 300 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen ve tekli, çift kişilik ve dört kişilik masalardan oluşan Şehir Lokantası’nın menüsünde, 4 çeşit yemek yer alacak. Şehir Lokantası, gün boyu ise 600 vatandaşın ihtiyacına cevap verebilecek.

Kent lokantasını açılışına ilişkin konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Sosyal belediyecilik çalışmalarımızla aziz şehrimizin her bir köşesinde yaşayan kıymetli hemşehrilerimizin yaşamlarına dokunmak adına büyük bir gayret ve özveri ile mesai harcamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, toplumumuzun her kesiminin istifade edebileceği şekilde lezzetli, sağlıklı ve kaliteli yemekleri ekonomik bir şekilde sunarak hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Herkesin rahatlıkla faydalanabileceği şehir lokantamızla daha fazla hemşehrimize ulaşacağız. Modern ve profesyonel bir restoran prensibi ile hizmet verecek olan şehir lokantamız, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sözcü
Fransa’daki olaylar büyüyor: Bir ülkede daha halk sokağa döküldü yüzlerce gözaltı var28 izlenme
İstanbulluları'ın beklediği haber geldi! İBB'den halk ekmeğine zam açıklaması32 izlenme
İmamoğlu'ndan 'Fatma Betül Sayan Kaya' yanıtı: 'Hesabı sorulacak'63 izlenme
Turhan Çömez 12 yıl aradan sonra 30 Ağustos’ta yurda döndü130 izlenme
Maaşlarına zam beklerken memurlara şok haber geldi!199 izlenme
Seçil Erzan'ın fon vurgununda Nur Erkasap'ın ifadesi ortaya çıktı42 izlenme
Fakıbaba'nın istifasına AKP'den ilk tepki28 izlenme
Cumhur İttifakı Ortağı Mustafa Destici asgari ücret artışına ilişkin öngörüsünü paylaştı.24 izlenme
Son dakika… Türkiye, Suriye’yi havadan ve karadan vuruyor!
Avrupalı ve Amerikalı turist göreceğiz
İYİ Partili Ahmet Çelik'ten suikaste kurban giden Sinan Ateş'in ailesine ziyaret: "Sana söz veriyorum intikamını alacağız"
Zeydan Karalar, hakkındaki iddialara madde madde yanıt verdi