
“ÇİFTLERİN İSTEKLERİ ÜZERİNE”
Görüntülerde önce dini nikah ardından resmi nikah kıyıldığı görülüyor. Nikahı kıydıktan sonra konuşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Bundan sonra Ağrı Belediyesi olarak, ailelerin isteği üzerine önce dini nikah sonra resmi nikah kıyacağız” dedi.
Savcı Sayan, Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise “Belediyemizde yeni uygulama: Evlenmek için belediye başkanlığımıza başvuran çiftlerin istekleri üzerine artık dini nikahları da resmi nikahları ile birlikte kıyılabilecek. Yeni dönemin ilk dini ve resmi nikahı birlikte kıyılan çifti Fatma ve Rojhat oldu. Mutluluklar dilerim.” ifadelerine yer verildi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/akplibelediyededininikahkiyilmayabaslandi5218197/
Binali Yıldırım’dan ‘U’ dönüşü!193 izlenme
Halktan kes, villaya yatır17 izlenme
AKP’li başkandan İmamoğlu hakkında skandal tweet!86 izlenme
10 ve 20 TL'nin hükmü kalmadı, bankamatiğe gidenler tomar tomar para çekecek: Vatandaş ve esnaf isyanda!22 izlenme
Tanju Özcan tutuklandı!8 izlenme
Benzine zam geldi7 izlenme
Lozan Antlaşması'yla hiçbir ada Yunanistan'a verilmedi!400 izlenme
Emre Olur'un 'Sedat Peker' için söyledikleri ortaya çıktı!112 izlenme
Kahramanmaraşlı depremzede, Erdoğan'ın tehditvari sözlerine tepki gösterdi: "% 70 oy aldığı Maraş’a da maalesef bir şey gelmedi"
CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu seçim sloganını açıkladı!
Bakan Koca açıkladı: 5.171 yeni vaka tespit edilirken 48 kişi hayatını kaybetti, 5.012 kişi de sağlığına kavuştu!
CHP’li Çelebi: İmza sayısı 600’ü geçti, bugün 634 bulunur