Bahçelievler Belediyesi; aralarında ıhlamur, çınar ağacı, mavi ladin, diş budak da bulunan 60 kalemde yaklaşık 6 bin bitki alımı yapmak için 5 Ekim 2021'de ihaleye çıktı.
İhaleye 2 geçerli teklif sunuldu. Yaklaşık maliyetin 2 milyon 479 bin TL olarak belirlendiği ihalede sunulan en düşük teklif, 2 milyon 248 bin TL oldu.
En düşük teklifin sahibi olan Mavi Yeşil Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ihaleyi kazandı. Şirket ile belediye arasında 20 Ekim 2021'de sözleşme imzalandı.
AKP'DEN ADAY ADAYI OLDU
40 milyon TL sermayeye sahip olan Mavi Yeşil Turizm Şirketi'nin yarıya yarıya ortağı olan isimler, Erol Bulut ve Hasan Alas.
Şirketin ortağı Erol Bulut 24 Haziran 2018 seçimlerinde AKP'den İstanbul 3. bölge milletvekili aday adayı olmuştu.
Bulut, 15 Temmuz Gazileri Platformu'nun da başkanı. Şirketin diğer ortağı Hasan Alas da eski AKP Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyesi.
Şirket, AKP'li belediyelerden daha önce de milyonlarca liralık ihale almıştı. Bitki alımı ihalesini kazanan şirketin İTO kayıtlarında ana faaliyet konusunun “şehir içi yolcu taşımacılığı” olması dikkat çekti.
Şirketin hizmet verdiği alanlar; personel taşıma, öğrenci taşıma, filo araç kiralama, inşaat, temizlik ve personel destek hizmetleri, çöp toplama, gezi ve organizasyon hizmetleri, 2.el araç satışı olarak sıralanıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akplibelediyedenakpliismemilyonlukihale6738152/
Müdür yardımcısından eylem yapan öğrencilere tehdit! "Devlet unutmaz, yurt bulamayacaksınız"35 izlenme
KAAN için tık yok, eğitim uçağının motorları yolda22 izlenme
İki kişinin hayatını kaybettiği İETT kazasına neden olan sürücü gözaltında23 izlenme
İnce: 82 milyona kefilim, hiç kimse ezanı...353 izlenme
Akbelen ormanını koruyan çevreci muhtar 'ağaçlara pankart astı' diye yargılanıyor39 izlenme
Kılıçdaroğlu’na saldıran Sarıgün’e dün ‘kahraman’ demişti, bugün paylaşımını sildi!554 izlenme
Erdoğan imzaladı: Pasaport harçlarına yüzde 50 zam36 izlenme
Kamu hastanesinde çalışan acil doktoru anlattı! "Yatan hastaların %80'i koronavirüsünden"155 izlenme
Yandaş memur sendikası bile isyan etti! "Dolar arttı, hayat pahalandı, geçinemiyoruz!"
Atatürk Orman Çiftliği arazisinde kaçak fabrika! Sekiz kapısı birden mühürlendi
Ankara Eczacı Odası Başkanı ithal ilaçtaki krizi açıkladı: "Beş ilaçtan biri bulunamıyor"
Bir can daha... İstanbul'da bir yurttaş tramvayın önüne atlayarak intihar etti...