RTÜK'ün 25’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Üst Kurul'un sekiz üyesinin yanısıra kura ile belirlenecek 25 çalışan, aileleriyle birlikte Kapadokya’ya gidecek.
KAPADOKYA SEMALARINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE
RTÜK Başkanlığı tarafından resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, “25 RTÜK çalışanı, aileleriyle doğa harikası Kapadokya’da rüya gibi bir balon turu keyfi yaşayacak. Etkinliğe RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Üst Kurul Üyeleri de katılacak. Kapadokya’yı gökyüzünden keşfetmek isteyen değerli çalışma arkadaşlarımızın isimlerini bildirmeleri gerekmektedir. Kapadokya semalarında buluşmak üzere” denildi.
RTÜK Başkanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Üst Kurul üyeleri seyahat masraflarını kendileri ödeyecek, çalışanların ve ailelerin balonla seyahat, yemek, konaklama ve gezi masrafları ise AKP'li Nevşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.
https://www.birgun.net/haber/akplibelediyedenrtukekapadokyaturu276156
Sedat Peker’e açılan davanın ilk duruşması görüldü89 izlenme
Adana'da yürekleri sızlatan olay: Tek odalı evi yangına teslim oldu giyecek kıyafeti bile kalmadı...106 izlenme
Kraldan, çok kral hareket248 izlenme
Teröristbaşı Öcalan'ın PKK üzerinde bir hükmü var mı? Terör örgütü elebaşlarından Cemil Bayık'ın sözleri yeniden gündeme geldi59 izlenme
Seçim, vergi ve inşaatla büyüdük37 izlenme
Antakya’da da aynı tarife uygulanmış: Temel atma töreninde temel yok!54 izlenme
Çin’den gelen aşı hakkında açıklama: 20 gönüllü aşılandı, ciddi yan etki yok133 izlenme
1.2 milyonluk rektör VIP kontenjandan hacca gitti27 izlenme
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Bursa yangınında akılalmaz detay: "Bu çok düşündürücü"
TOGG'dan inip masaj koltuklu Mercedes'e binmişti! Bakan Göktaş açıklama yaptı
Sağlık Bakanı açıkladı: 20.428 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.013.122'ye, can kaybı 30.061’e yükseldi!