CHP'den AKP'ye geçmesinin ardından Aydınlıların tepkisini toplayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ağustosta düzenlenen konsere katılım sağlanmaması nedeniyle Gençlik Festivali düzenleme kararı almıştı.
2528 Ekim arasında düzenlenecek programın ilk afişinde son gün sahne alacak isimler arasında Aleyna Tilki ve Edis de bulunuyordu.

Ancak Oda TV'de yer alan habere göre; Aleyna Tilki ve Edis'in sahne almasına AKP İl Teşkilatı engel oldu.
Söz konusu itirazı kabul eden AKP'li Çerçioğlu'nun kararıyla Tilki ve Edis listeden çıkartıldı. listeye ATİ242 ve Buray isimleri dahil edildi.

Öte yandan festival için ihale yapılmadığı organizasyonun doğrudan temin yolu ile gerçekleştirildiği de iddia edildi.
Diğer yandan Özlem Çerçioğlu'nun AKP'ye geçişinin ardından Efeler’e bağlı Çeştepe Mahallesi’nde düzenlediği halk konseri, vatandaş ilgi göstermemesi sonrası bomboş kalmış, bu durum 'Çeştepelilerin Çerçioğlu’nun parti değişikliğine karşı sessiz tepkisi' olarak yorumlanmıştı.

Çerçioğlu ise konsere olan ilgisizliği "Vatandaşlarımız konsere Fenerbahçe–Benfica maçı nedeniyle katılamadı. Aydın halkıyla kimse aramıza giremez" şeklinde açıklamıştı.
Komisyonda 'Tamer Karadağlı' krizi! Eleştirilere gülerek karşılık verdi31 izlenme
‘Ucuz pazar Türkiye’ye akın: Sadece Iğdır’a bir ayda 65 bin turist geldi!44 izlenme
Rusya’dan yeni İdlib açıklaması "Suriye semalarında Türkiye'nin hava uçuşlarına dair güvenliğini garanti edemeyiz!"111 izlenme
7 yaşındaki çocuk bile ekonominin ne halde olduğunu biliyor! 'Kendime hiçbir şey alamıyorum. Tek kendilerine bakıyorlar. Hiç kimseyi düşünmüyorlar'76 izlenme
"Atatürk ne yaptı?" sorusuna vatandaşın yanıtı gecikmedi: "Atatürk ne yaptı? dediğin yerde bu konuşma biter. Atatürk Cumhuriyeti kurmuştur"44 izlenme
Flaş iddia! Bakım merkezinde kalan 100’e yakın kişi coronaya yakalandı!92 izlenme
Disney’in yayından kaldırdığı Atatürk dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!39 izlenme
CHP'li Göker: Salda Gölü'ndeki çalışmalar durduruldu, suç duyurusunda bulunacağız91 izlenme
47 yıl sonra CHP’ye Adıyaman’ı kazandırmıştı, Abdurrahman Tutdere’nin o sözleri gündem oldu: "Kaynaklar Menzil'e değil halka aktarılacak"
ABD'deki Türk, Teksas krizini basit şekilde anlattı: 'Düşünün sınırlarınızdan kaçak geçişler oluyor, Bakanlık göz yumuyor ama Van Valisi dikenli tel çekip izin vermiyor'
Atatürk'e ''diktatör'' diyen Nagehan Alçı'ya bir tepki de Sedat Peker'den geldi!
F1'de alkol yasağını savunan Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'un gece kulübündeki fotoğrafları ortaya çıktı!