İstanbul Büyükşehir Belediyesi, IDC Türkiye CIO Summit’te üç ödül kazandı. Türkiye’nin bilişim liderlerini bir araya getiren IDC CIO Summit, bu yıl, "Yeniden icat için yarış: Dijital dönüşümü hızlandırmak için liderler buluşması" başlığıyla toplandı. Zirvede gerçekleştirilen ödül töreninde İBB, üç farklı kategoride üç projesiyle ödül kazandı.
İBB, Müşteri Deneyimi Kategorisinde, ‘Açık Veri Portalı’ projesiyle, IT Yönetişim Kategorisinde Deprem Hackathonu projesiyle, İş Etkinleştirme Kategorisinde ise ‘Askıda Fatura’ projesiyle ödül almaya hak kazandı. İBB’den yapılan açıklamada projelerin tamamının ‘inhouse’ geliştirildiği ve operasyonların İBB Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca yürütüldüğü duyuruldu.
Konu ile ilgili konuşan İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Erol Naim Özgüner şunları söyledi:
“Tamamı inhouse geliştirilen ve operasyonları Daire Başkanlığımızca yürütülen bu projeler ve diğer işlerimizdeki başarılı sonuçlarınız için personeli kutluyorum. Döneme başlarken kendimize, Türkiye’de, belediye hizmetlerinde olmayan, yapılmayan, cesaret edilemeyen işleri yapalım, İstanbulluları şaşırtalım, mutlu edelim, yanlarında olduğumuzu hissettirelim diye bir hedef koymuştuk. O hedefe doğru emin adımlarla ilerlediğimizi görmekten çok mutluyum.”
AKP’li belediyeden Bilal Erdoğan’ın okuluna özel düzenleme50 izlenme
Ağırel: Dünden daha dirençli daha kararlı olacağız115 izlenme
Kabine yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak! İşte masada iki önemli konu107 izlenme
Poşetlerini gösteren emekli vatandaş '500 liraya bunları aldım' diye dert yanarken pazarcı "100 lira daha vereceksin baba" diye araya girdi31 izlenme
Turizm sezonu değil adeta çöküş sezonu33 izlenme
Bebek katilinin avukatından skandal savunma! Savcıyı hedef aldı39 izlenme
MHP’li başkandan emekli maaşı yorumu! "Şükürsüzlük bu memleketin sonu olacaktır ben ondan korkuyorum"30 izlenme
Atatürk’ün izinde yanan ateşin kahramanlık destanı… Büyük Taaruz’un 102. yılı51 izlenme