12 YILDA 94’NCÜ İHALE
Özellikle Kağıthane Belediyesi’nden aldığı ihalelerle bilinen AZ Reklam ve Organizasyon firması eski AK Parti milletvekillerinden Mustafa Baş’ın damadı Fatih Bolcan üzerine kayıtlı. AK Partili belediyelerden bugüne kadar 170 milyon liranın üzerinde ihale kazanan şirket, 12 yılda 92 ihale aldığı görüldü.
20 BİN KİŞİYE TÜRKİYE TURU ATTIRACAK!
Bolcan’ın şirketi, ihale kapsamında Kağıthaneli vatandaşlara adeta Türkiye turu attıracak. 31 Aralık 2023’e kadar Çanakkale’ye 100 sefer, Bursa, Edirne’ye 45 seder, Kastamonu, Safranbolu’ya 40 tur, Bilecik 20 tur, Ankara, Kartepe’ye ise 10 tur düzenlenecek. 15 adet de boğaz turu düzenlenecek... Bu organizasyona katılacak 6 bin kişiye ayrıca yemek organizasyonu da düzenlenecek. Kağıthaneli vatandaşlara bir de İstanbul tanıtılacak. Tarihi yarımada ve dini mekanlara 15 adet tur düzenlenecek. Gezi organizasyonunda promosyon malzemeler de unutulmadı. 20 bin şapka, 20 bin bez çanta, 15 bin kitapçık, 4 bin 500 harita dağıtılacak.
FATİH BOLCAN KİMDİR?
Bolcan, 2009 Yerel Seçimlerinde, AKP Küçükçekmece’de Seçim Koordinatörlüğü, görevini yaptı. 2011’deki Milletvekili Seçimleri’nde ise İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nde, Tanıtma ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısıydı. 2014'teki yerel seçimlerinde AKP’den Başakşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Bolcan, aynı zamanda AK Parti İstanbul İl Delegeliği de yaptı. Bir dönem Eminönü Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü yapan Bolcan, AKP İstanbul 5’inci Dönem’de İl Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulundu.
KRT
Mansur Yavaş'tan Akşener'e 'korkak' yanıtı37 izlenme
Cinsel ilişki tavsiyesi veren tarikatçıdan bu kez de siyasi tavsiye ‘CHP’ye oy verirsen Cehennemde yanarsın cayır cayır!’42 izlenme
Araba almaya gittiği Hatay depreminde hayatını kaybetti.21 izlenme
Şehit Anasına "Cumhurbaşkanına hakaret" davası açılmasına CHP’den çok sert tepki!73 izlenme
İBB'ye terör soruşturması kapsamında İmamoğlu yarın açıklama yapacağını duyurdu.24 izlenme
Emeklilere sadaka gibi zam için hâlâ düşünüyorlar19 izlenme
15 yıllık satış ekonomisi: Kamu mallarının yüzde 90'ını AKP sattı235 izlenme
"Sağlık'ta Devrim" dedikleri işte bu: "Ben 23 aydır ablamı ameliyat ettiremiyorum. Yok, gücümüz yok. Özele götürsen 300-350 bin lira para istiyorlar. Biz ne yapacağız? Ölsün mü benim ablam?17 izlenme