AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun, Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili sözleri büyük tepki çekmişti.
Ensarioğlu, SÖZCÜ TV'ye yaptığı açıklama sırasında "Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var" diyerek aile ile yakın olduklarını anlattı.
Güran ailesi için "Bizim dostlarımız" diyen Ensarioğlu, daha sonra yeni bir açıklama daha yaparak yanlış anlaşıldığını söyledi.
Ensarioğlu, SÖZCÜ TV'ye yaptığı açıklamada "Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas olduğu için onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz" demişti.
Ensarioğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu.
Ensarioğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
Bu akşam Sözcü TV’ye bağlandığım canlı yayında, Narin kızımızla ilgili söylediklerim son derece açık ve nettir. Böylesine acı bir olay üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar, toplumun acısını istismar etmeye kalkışanlar, ahlaki değerlerden tamamen yoksundur.
Bu durumu çarpıtarak farklı yönlere çekmeye çalışanların niyeti ortadadır.
Canlı yayında da açıkça ifade ettiğim gibi, olayla ilgili adli süreç büyük bir titizlikle yürütülmektedir. Aile fertleriyle ilgili ‘gözaltına alınmamalı’ şeklinde bir açıklamam kesinlikle bulunmamaktadır.
Vatandaşlarımızın bu tür yalan ve çarpıtmalara itibar etmemesini önemle rica ediyor, yayının tamamını izleyip değerlendirme yapmalarının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sözcü
CHP'li Sezgin Tanrıkulu tek tek anlattı: "Tanju Özcan hakkında tam 174 dosya hazırlamışlar!"27 izlenme
Vatandaş salatalığa hasret kaldı: "Almıyorum, pahalı, yemesem de olur"33 izlenme
CHP'li Aykut Erdoğdu AKP'lilerin yüzüne vurdu ! 'Yahudi lobisine devlet bütçesinden 67 milyon dolar verildi !'1689 izlenme
Özgür Demirtaş'tan işine geldiği yeri çevirip deprem paylaşımı yapan Hilal Kaplan’a: "Allah senin de belanı versin"69 izlenme
Polis, arabadaki 'Her insanın bir ülkesi vardır. Ama her ülkenin bir Atatürk'ü yoktur' yazısına 'Bu ne böyle pavyon yazısı gibi' diyerek ceza kesti!76 izlenme
Delillerin nasıl karartıldığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetini kim işledi?59 izlenme
ASELSAN, AKP’li yöneticiden 9 bin tane saat alıp hediye etti!87 izlenme
Cumhuriyet'in ilk sanayi kuruluşlarından biriydi: Dev fabrika kelepir fiyata icradan satılık29 izlenme
21 şirket kapı duvar telefonlar açılmıyor! "Ev sahibi yapma" vaadiyle toplanan 601 milyon TL ne olacak?
Akkuyu Nükleer Santral işçileri deprem bölgesine gittikleri için işten çıkarıldı iddiası
CNN Türk'te Hande Fırat ile Melik Yiğitel fena kapıştı! "Bana şov yapma, çok pişman olursun"
Niğde’de açılan 57 kişilik temizlikçi kadrosuna 12 bin 499 kişi başvurdu!