"İmar Affı" reklam filmi ile hafızalara kazınan ve AKP döneminde İBB'den 8 günlük etkinlik için 187 bin 500 lira ödeme alan Hasan Kaçan, dün İmamoğlu protestoları sırasında polisten kaçan Pikachuyu hedef aldı.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İmamoğlu için düzenlenen protesto gösterilerinde yoğun bir kalabalık görülürken, göstericileri dağıtmak için biber gazı kullanan kolluk güçleri, pokemon kostümü giymiş eylemciyi uzun süre boyunca kovalamıştı.
Pikaçu kıyafetli olan kişi kıyafetiyle polisle beraber poz verdiği görüntüler de dolaşıma düşmüş ve gündemde kalmaya devam etmişti.
Protestolar ve eylemler devam ederken AKP'li Hasan Kaçan Pikachu'ya sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Kaçan'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Sözcü
Kimse beklemiyordu, emeklilik yolu onlara da açıldı!46 izlenme
RTE'nin kadınlara söylediği sözlere teyzemizden müthiş tepki ! 'Kendisi tamam mı ! Hırsız Tayyip, hırsız AKP !'4920 izlenme
Sahte zemzem suyuyla 5 ayda 90 milyon topladı33 izlenme
BİSAM: "Açlık sınırı Aralık ayında 8 bin 167 TL’ye yükseldi"50 izlenme
15 yıllık matematik öğretmeni "Adalet yok" diye video çekip intihar etti !529 izlenme
‘Laz inadı virüs yayıyor’ diyen Prof. Enginyurt'un AKP kongresine katıldığı ortaya çıktı!90 izlenme
Sayıştay büyük soygunu ortaya çıkardı: Yüzlerce bilgisayar ve telefon ortada yok!21 izlenme
Maden faciası sonrası işçi yakınından sert sözler: "İnsanları tehdit ediyorlar, siyasi baskı var"70 izlenme