Sözcü'den Zekeriya Albayrak'ın haberine göre; Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu'nu ziyaret eden AKP Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe yönetiminin çekilen fotoğrafı, Meclis’te tartışma konusu oldu.
Ziyaret sırasında başköşeye geçip oturan İlçe Başkanı Bayraktar’ın karşısında, Jandarma Komutanı ve ilçe yönetiminin yanında dizili şekilde poz vermesi ‘saygısızlık’ olarak değerlendirilmişti.
İlçe Başkanının o ziyaretteki oturuşu ve Jandarma Komutanının sandalyenin ucundaki duruşu sizi rahatsız etmediyse bile, halkı rahatsız etti. Çünkü o Komutan, bizim anlı şanlı askerimizin bir ferdi. Oraya gelen AKP İlçe Başkanı sanki o Jandarma Komutanına ‘Memurum' muamelesi yaptı. Bunu kınıyorum, içinize siniyor mu?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise ‘'O kadar özel mesele'' demekle yetindi.
İran'ın İsrail'e yaptığı füze saldırılarında Tel Aviv böyle vuruldu117 izlenme
Kemik suyunun Faydaları nelerdir?26 izlenme
CHP'li belediyeye 'Andımız' pankartı asıldı!41 izlenme
Bakan Soylu'dan 'ölü oy' iddialarına cevap145 izlenme
Çocukları enkazda kalan annenin yardım feryadı 'Çocuklarımı çıkart ne olursun'52 izlenme
Afrin harekatı başladı! Türk savaş jetleri PYD’yi bombalıyor320 izlenme
İstanbul'da Afgan kaçak dehşeti! Telefonunu satın almayan esnafı 8 yerinden bıçakladı!35 izlenme
Çanakkale’de yangın üçüncü gününde kontrol altına alındı32 izlenme