Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na taşınma işleminin gerçekleşmesinden sonra Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonlar sona ermişti. TAV, Atatürk Havaalanı operasyonlarının durdurulması nedeniyle 4 bin 500 kişiyi işten çıkaracağını açıkladı. Şirketten KAP’a yapılan açıklamada çıkarılacak işçilerin tazminatlarıyla ilgili toplamda 204 milyon TL ödeme yapılacağı kaydedildi.

Öte yandan Euronews Türkçe’ye konuşan bir TAV yetkilisi, Atatürk Havaalanı’nın kapatılıyor olması nedeniyle söz konusu işten çıkarmaların normal olduğunu belirterek açıklamayı doğruladı.
Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son verilere göre Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2018 yılı Aralık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 1 milyon 11 bin kişi artarak 4 milyon 302 bin kişi olmuştu. İşsizlik oranı 3,1 puanlık artış ile yüzde 13,5 seviyesinde gerçekleşmişti. Aynı dönemde; tarım dışı işsizlik oranı 3,3 puanlık artış ile yüzde 15,6 olarak tahmin edildi. Genç nüfusta (1524 yaş) işsizlik oranı 5,3 puanlık artış ile yüzde 24,5 olurken, 1564 yaş grubunda bu oran 3,1 puanlık artış ile yüzde 13,7 olarak gerçekleşti.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/ataturkhavalimanikapaniyor4500kisiistencikarilacak4335981/
Lise etkinliğinde HÜDA-PAR bayrağı açılması gerginlik yarattı28 izlenme
Kamu personelinin zam talebi belli oldu13 izlenme
Evi yıkılan vatandaş 'Bu evden 20 oy çıkıyordu sana ! 10 yıl AKP'ye çalıştım, bunu nasıl yaparsın bana !'4765 izlenme
SGK Uzmanı Özgür Erdursun: Emekli maaşlarına eşi benzeri görülmemiş bir zam yapılacak, amaç 'Vay be, haksızlık etmişim' dedirtmek31 izlenme
'PKK'lı teröristler için af hazırlığı başladı' iddiası: "Kasım ayında Meclis'e gelebilir"8 izlenme
Kara çarşaflılar kitap fuarına provakasyona gelmiş !8559 izlenme
Cumhurbaşkanlığı'nın harcamalarında büyük artış!50 izlenme
Die Welt: Erdoğan, Türkiye’yi 19 yıl öncesine döndürdü35 izlenme