Ülke genelinde yurttaşlar 2022 yılına çeşitli kutlamalar yaparak girdi. AKP'li bir isim ise yeni yılın ilk günü Türkiye'nin Miladi Takvim'den çıkması önerisinde bulundu.
Aralık ayında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AKP Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın danışmanı Muhammed Kılıç, Türkiye Cumhuriyeti'nin 26 Aralık 1925’te çıkarılan 698 sayılı kanunla resmi devlet takvimi olarak kabul ettiği Milâdî Takvim'den vazgeçmesini istedi.
Kılıç, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Miladi takvimden vazgeçmek girdirildiğimiz Hıristiyan Batı dünyasının dümeninden çıkmamızın en kestirme yoludur" diye yazdı.

18 Aralık 2021'de hayatını kaybeden AKP Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın danışmanlığını yapmış olan Muhammed Kılıç, bu göreve atanması sırasında gündem olan bir olayla da hatırlanıyor. İmran Kılıç'ın aynı zamanda kardeşi olan Muhammed Kılıç, imamlık kadrosunda bulunuyordu. Kılıç'ın danışman olarak atanmasına rağmen Kahramanmaraş’ta görev yaptığı caminin lojmanını boşaltmamış ve yerine atanan yeni imam ise kirada oturmak zorunda kalmıştı.
Kılıç ise konuyla ilgili “Ben hiç kimsenin arkasına sığınmıyorum. Kanuni hak ne ise odur, mahalle baskısıyla iş yapmam. Yanlışım varsa şikayet mekanizmaları açık, lojmanı boşaltmıyorum” açıklaması yapmıştı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/akpliisimdenmiladitakvimcagrisi1897007
Narin Güran'ın Babası Arif Güran konuştu! Aile "İşkence" yalanına mı sarıldı?45 izlenme
AKP'li başkanın fantezi sevdası, savcılığa gidince ortaya çıktı!38 izlenme
Tanzanya da borç taktı!38 izlenme
Ekonomi Profesörü: AKP 16 yılda enkaz bıraktı309 izlenme
Ekrem İmamoğlu "Vicdanlı bir yönetici catışmadan beslenmez"123 izlenme
TCDD, Milli Mücadele Kahramanı Miralay Nazım Bey'in adının tren istasyonuna verilmesi talebini reddetti!62 izlenme
AKP'li başkan kamu binasında eşine ofis açtı!550 izlenme
Ekonomistlerden beklenen yüzde 25'lik asgari ücret artışına tepki22 izlenme
Bu yıl hem kurban sayısı azaldı hem de alım gücü düştü: Yoksul kurban kesemez, zengin tatile çıkıyor
İstanbul'a yürüyüş düzenleyen Cargill işçilerine gözaltı!
Emeklililerin 2020’de alacağı promosyon ücreti belli oldu! İşte bankaların emekli promosyonları…
HKP'den Erdoğan ve Albayrak hakkında suç duyurusu!