Çiftçinin iPhone telefon kullanmasını eleştiren AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Türkiye’de bir dönem bardak olmadığı söyledi.
Katıldığı bir televizyon programında konuşan Ünal “Ben hep şu örneği veriyorum: Diyorum ki elimizde bir bardak var. Biz 18 yılda bu bardağın yüzde 70’ini doldurduk. Ama yüzde 30’u boş. Şimdi bu bardağın yüzde 30’luk boşluğunu da konuşalım, yüzde 70’lik doluluğunu da konuşalım. Çünkü bir dönem bu ülkede bardak yoktu. Yani bırakın bardağın içindeki suyu, bardak yoktu. Ama şu anda bu bardağı yüzde 70 oranında doldurmuşuz. Yüzde 30’luk boşluk var mı var? Peki biz bu yüzde 30’luk boşluğu da Allah’ın izniyle doldurur muyuz, doldururuz.” dedi.
Kent Lokantası kuyruğunda bekleyen vatandaş: "Yunanistan’da biftek ne kadar biliyor musunuz? Bizim parayla 162 lira. Biftek. Demek ki üretiyor onlar. Biz de bol bol beton ürettik Türkiye’de"
Pençe Kilit Harekât Bölgesi’nden iki şehit haberi geldi
Temizlik personeli için KPSS’den 70 puan şartı!
Erzincan'daki maden alanında yeni heyelan riski: Arama faaliyetleri durduruldu
AFAD akraba çiftliği olmuş
Geçen de geçmeyen de parasını ödüyor ama...
Türkiye’nin ‘parsel parsel’ satışını işte böyle anlattı: "Ordu’nun dereleri Katar’a satıldı, Gesi Bağları Araplara"
Her çıkan rapor midemizi daha fazla bulandırıyor: Tulum peynirinden çıkanlar pes dedirtti
Bir rakı grubuna daha zam!
Atatürk'e 'put' diyen AKP'li isim fena kıvırdı!