AKP'li Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AKP döneminde zirve yapan çift maaşlı bürokratlar tartışmasına katılmış, kamuoyunda rahatsızlık yaratan duruma tepki gösteren Metiner, "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir" çağrısı yapmıştı.
Metiner ilk mesajında, "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir. Makamın kendisi zaten payedir. Başka paylarla örselenmesine izin verilmemelidir. Bugünkü ekonomik koşullarda toplumun vicdanını rahatsız eden bu tür bir uygulama, siyasi kırıma dönüşebilir" ifadelerini kullanmıştı.
Tweetten bir süre sonra bir açıklama daha yayımlayan AKP'li Metiner, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve eski AKP'li Milletvekili Fahrettin Poyraz'ın kendisine ulaştığını ve iddiaları yalanladığını söyledi.
Metiner, paylaşımında şunlar ifade etti: "Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü eski vekil arkadaşımız Fahrettin Poyraz aradı. İddiaların doğru olmadığını söyledi. Gerekli bilgi ve belgeleri gönderdi. O yüzden tiviti kaldırma gereği duydum. Başka söze gerek yok. Nokta.”
Metiner, bir süre sonra bu tweetini sildi.
Metiner, bu açıklamanın ardından hesabını kapattı.

TÜSİAD Başkanı’ndan enflasyon ve faiz çıkışı32 izlenme
Kiradan yakınan Hafize Gaye Erkan'ın nerede olduğu ortaya çıktı28 izlenme
İddianame çıkınca CHP karışacak demişlerdi! AKP'liler 'gerizekâlı' tartışması ile birbirlerine düştü7 izlenme
Haziran'da bütçe açığının yarısından fazlası Kur Korumalı Mevduat (KKM) sebebiyle gerçekleşti.!37 izlenme
Uyuşturucu etkisindeki suç makinesinden güpegündüz tecavüz girişimi!8 izlenme
Dilek İmamoğlu Saraçhane'den haykırdı: "Madem bu kadar eminsiniz madem asrın yolsuzluğu diyorsunuz o halde buyurun TRT ekranlarını açın!"8 izlenme
Sedat Peker'in 15 Temmuz iddiaları sonrası dönemin AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'den bomba ‘silahlandırma’ açıklaması! 'Savcılarımıza yalvarıyorum'144 izlenme
Vatandaşın geçim derdi büyüyor! Takibe düşen alacaklar katlanarak arttı15 izlenme
Depremzede çocuklar Menzil Cemaati’ne teslim: Tekbir işareti yaptırdılar
Trafik sigortalarına fahiş zam! Ağustos zammının ardından bir zam da Eylül'de gelecek
52 milyar dolar yaktılar bu turu attılar
TRT 1 ekranlarında skandal görüntüler! Seccadenin motiflerinin arasında 'şeytan' aradılar!