AKP’li Osmangazi Belediyesi zabıtaları 80 yaşındaki bir köylü teyzenin sattığı ürünlere el koydu !

679 izlenme 19 Eylül 2019
Reklamlar
Bursa'da AKP’li Osmangazi Belediyesi tarafından yenilenen 500 yıllık Tahtakale Çarşısı'nda 80 yaşındaki bir köylü teyzenin ürünlerine zabıta tarafından el konuldu.
Görüntüler tartışmalara yol açarken, Osmangazi Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Dündar, "Yenilenen Tahtakale Meydanı'nda dağ yöresindeki üreticilerin ürünlerini satabilmesi için alan oluşturduk. Burada trafik düzeni ve esnafın rahat hareket edebilmesi için dağ köylülerine saat 13.00'e kadar izin veriyoruz" diyerek kendisini savundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye AB liginde yolsuzlukta 1. sıraya yükseldi! Ordu Üniversitesi'nde liyakat bir kavramdan ibaret: Yüksekokullara sekreter atayıp, müdür yapmışlar! Tarikat kitabı MEB izniyle okullara girdi! İşte çocuklara okutulan skandal ifadeler AKP'li önceki başkan döneminden milyonlarca liralık vurgun!