15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 9 yıl geçti. AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz’un yıl dönümünde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'e çağrı yapan Tayyar, "Eli değmişken o gecenin HTS kayıtlarını da çıkarsa ne iyi olur?” sözlerini sarf etti.

Şamil Tayyar, yaptığı paylaşımda, "15 Temmuz gecesi hain işgal girişimini püskürten bu aziz millet, devleti sokaktan topladı. Tarihin akışını değiştirdi. Cumhurbaşkanımızın ardına saklanan sığınak sakinlerinin iktidarı ise hiç değişmedi.” ifadelerini kullanarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek için, “Aradan yıllar geçti, Akın Gürlek Başsavcı, eli değmişken o gecenin HTS kayıtlarını da çıkarsa ne iyi olur?” sözlerini sarf etti.
Sözlerinin devamında “Belki de olmaz” diyen Tayyar, “Gereği yapılırsa o kadar çok makam boşalır ki bunu da yüreğimiz kaldırmaz!" söyleminde bulunarak dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

İBB Meclisi'nde AKP'li Şişli meclis üyesine tarihi ayar! "Kim dedi "Şişli'yi Şişli'de konuşun" diye? Var mı cesaretin? Var mı meclisi toplayıp seçim yapmaya? Var mısın kayyumu geri almaya?49 izlenme
İş dünyasından İmamoğlu'nun tutuklanmasından sonra ilk açıklama34 izlenme
Bir Kızılay skandalı daha! Başkent Gaz Kızılay üzerinden vergiden kaçınmış43 izlenme
İstanbul’daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınanlardan 38'i tutuklandı39 izlenme
Öldürülen Atlas’ın annesini tehdit eden 3 şüpheli tutuklandı: İfadeleri ortaya çıktı38 izlenme
AKP'li Esenler Belediyesi’nden yıkıntıya jet hızıyla ruhsat!72 izlenme
Heybeliada Sanatoryumu karantina merkezi olsun!111 izlenme
Epstein skandalında tüyler ürperten iddia: Cesetler Zorro Çiftliği'ne mi gömüldü?30 izlenme
Vatandaşların güveni sıfırlandı: "Mezarda çalışıyorsunuz…"
Avcılar'da bir şahıs, servis bekleyen 10 yaşındaki kızı yanına çağırdı, küçük kız korkup annesini çağırınca kaçtı!
Anketten Erdoğan'a kötü haber çıktı! Oyları eriyor, Mansur Yavaş fark attı!
İstanbul'da bir kadın daha kâbusu yaşadı: Evine gireceği esnada taciz edildi!