Anasayfa1
10 Mayıs 2023 ( 17 izlenme )
Reklamlar

AKP’li Şanlıurfa belediyesinden sessiz sedasız adres teslim ihale: Seçimden önce hızlıca her şey halledildi


Seçime az bir süre kala AKP'li Şanlıurfa Belediyesi yangından mal kaçırırcasına bir ihaleye imza attı.

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kalırken AKP belediyeleri de ihaleleri hızlıca halletmeye devam ediyor.

Bunun son örneği Şanlıurfa’da yaşandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, billboard ihalesine çıktı. Askı süresi 15 gün olması gereken ihale bugün ilana çıktı. İhale ise yarın (11 Mayıs) saat 11:00’de yapılacak.

Askı süresi 15 gün olması gereken ihalenin yangından mal kaçırırcasına hemen yapılacak olması dikkat çekerken 10 yıldır ihaleye giren bir firmanın da ihaleye davet edilmediği ortaya çıktı.

Muhammen bedeli 5 milyon 496 bin TL olan ihalenin geçici teminatı ise 1 milyon 648 bin 800 lira olarak duyuruldu.

akp2.jpg

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşte Sedat Peker'in Dubai'de kaldığı otel! Telekom’a atanan AKP’liler 12 ayda 18 maaş alıyor! Dudak uçuklatan zarar! Tarım Kredi Birlik'in yöneticilerine milyonlar ödendi! FETÖ Çatı Davası’ndan da Özhaseki çıktı!