Can Akın Çağlar’ın 2018’de çıkan İmar Barışı ile bedel ödemek kaydıyla Yapı Kayıt Belgesi ve eş zamanlı olarak Üsküdar Belediyesi'nden tadilat ruhsatı aldığı öğrenildi.
İBB Meclisi AKP Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar’ın, Üsküdar’da bulunan villasında kaçak yapı yapıldığını iddia etti. Türkyılmaz’ın paylaşımı şöyle:
“İBB’nin ‘iki’ numarası Boğaz'a nazır evine kaçak yapı yapıyorsa gerisini siz düşünün artık. Bir açıklamanız olacak mı Can Akın Çağlar ve İBB? Fahrettin Altun beyin eviyle ilgili olmadık iftiralar atan, yaygara koparan sizler, İBB Genel Sekreteri'nin kaçak yapısı hakkında iki cümle kuracak mısınız bakalım? Görelim samimiyetinizi? Canan Kaftancıoğlu ve CHP.”
Ancak, İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar’ın Üsküdar’daki evi 2018 yılında aldığı, evi için İmar Barışı’ndan yararlanarak Yapı Kayıt Belgesi, Üsküdar Belediyesi’nden de tadilat ruhsatı aldığı ortaya çıktı.
halktv.com.tr
Belediye memurlarından CHP’li yeni başkana destek!1023 izlenme
İlber Ortaylı’dan ‘soy’ çıkışı: “Hem cahildir hem zihinleri geridir”307 izlenme
Küçükçekmece’de neler oldu?189 izlenme
TRT canlı yayınında spiker Kerem Öncel'e olay gönderme: "Karakter sandalye üzerinde yükselmiyor…"59 izlenme
Ateşkese rağmen Ermeni ordusu saldırmaya devam ediyor!64 izlenme
Devlet memurları kapı kapı dolaşıp AKP için oy toplamaya zorlanıyor iddiası31 izlenme
Gezi tutukluları için Taksim Dayanışması'ndan çağrı: İnsan onuruna aykırı uygulamalara engel olun!32 izlenme
Asgari ücret zammını nokta atışı bilmişti: 2026 zammı için oran verdi17 izlenme