İBB Meclisi Haziran ayı oturumu gergin geçti. İBB soruşturması kapsamında tutuklanan Ekrem İmamoğlu ve CHP'li Belediye Başkanlarının ardından toplantının gündemi de soruşturmalar ve etkin pişmanlık ifadeleri oldu.
AKP'li İBB meclis üyesi Muhammet Kaynar kürsüdeki konuşmasında lafı İBB soruşturmasına getirdi. Etkin pişmanlık ifadeleri üzerine yapılan iddiaları dillendiren Kaynar, "Başkanım burada bakın bu mecliste bu iddialar var. Siz de çıkın bunlar doğru değildir deyin." dedi.
O esnada İBB Meclis Başkanvekili tarafından "Burası mahkeme yeri değil" cevabı alan Kaynar, meclisi provoke etmeye devam etti.
CHP grubuna dönen Kaynar, "Madem bu kadar kendinize güveniyorsunuz. Hodri meydan." dediği anda ortalık karıştı.
Başkanlık makamı toplantıya ara verse de İBB Meclis salonunda arbede çıktı.
Sözcü
Öğrenci şartı Anadolu lisesinde var, imam hatipte yok!
Şanlıurfa'dan kahreden haber: 1 askerimiz şehit
Manifest'in konser görüntülerine de erişim engeli
CHP'lilerden ölüm hastanelerinde protesto: ‘Bu ülkeden SGK’dan 8 bin TL almak için 12 bebek öldürüldü’
Ünlü ekonomistten Türkiye'ye demokrasi uyarısı: "Demokrasinin sonbaharındayız"
'Euro' yakıp, ABD'yi protesto ettiğini sanan üstün zekâlı vatandaş !
Liyakatsiz atama Orman Bakanlığı’nı karıştırdı!
Öğretmenlerden Bakan Tekin'e 'mülakat' protestosu! Korumaları apar topar müdahale etti
“Bu kadın kimmiş sorsana işte tam milletvekili olacak kadın”
Teşvik kralı Ayan... ‘1 sterlinlik’ şirketin tek yönetim kurulu üyesi: Adı Malta belgelerinde
Cumhur İttifakı belediyeleri borç batağında bırakmıştı: Mehmet Şimşek CHP’li belediyelerden tahsilata başlıyor
İkinci el pazarı tıklım tıklım: "Erdoğan’a gönderin, bakın burası Kayseri, vatandaş bu hallere düştü"
Dev finalde Almanya'ya mağlup olduk: Gururumuzsun 12 Dev Adam!
Rus uzmandan Kanal İstanbul uyarısı!