AKP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef almak isterken AKP’li eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın 2005 yılını eleştirdi.

AKP’li Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul’da sistem çöktü! Liyakatsızlar kadrosu ile İstanbul 20 yıl öncesine döndü! Kar yağışıyla trafik felç, yollar kapanmış, vatandaşımız mağdur edilmiş durumda! Altyapı yok, kriz yönetimi sıfır, hizmet yerine algı var.” ifadelerini kaydetti.
Daha sonra paylaşımına Ankara’yı da ekleyen Usta, “İstanbul ve Ankara’da ulaşım sistemi çöktü! Liyakatsizler kadrosu ile İstanbul ve Ankara son 5 yılda eski Türkiye’ye geri döndü! Kar yağışıyla trafik felç, yollar kapanmış, vatandaşımız mağdur edilmiş durumda! Günlerdir yapılan uyarılara rağmen hiçbir hazırlık yok, kriz yönetimi sıfır, hizmet yerine algı var" sözlerini sarf etti. Usta, yaptığı hatayı fark etmesinin ardından paylaşımını sildi.

Üç dönemdir Konya'dan milletvekili seçilen Leyla Şahin Usta, geçtiğimiz günlerde de 'AKP'den önce Türkiye'de traktör yoktu' ifadesini kullanarak gündem olmuştu. Usta, “Traktör yoktu bu ülkede, traktör üretimi yoktu bu ülkede. Şimdi, ‘yüksek teknoloji’ dediğimizde, sadece İHA’ları, SİHA’ları kastetmiyorum. Bu ülke kendi solunum cihazlarını üreten bir ülkedir” ifadelerini kaydetmişti.
Müslüme'nin ölümünde çarpıcı detay: 3 yaşındaki bir çocuk için bu mümkün değil
TÜGVA, küçük yaştaki çocuklara takke taktırıp tekbirlerle yürüttü!
Giresun'daki felaketle ilgili kahreden gerçek! Askerlere mezar olan menfezin çökeceğini 7 ay önce haber verdi, kimse umursamadı!
Patronlar kulübü TÜSİAD'dan kayyum tepkisi
Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş'in kızını 'hain' ilan etti
Albayrak'ın istifasını değerlendiren yurttaş ve muhabir ifadeye çağrıldı!
AKP İYİ Partili Örs'e atılan yumruğun suçlusunu buldu: Kılıçdaroğu!
Bir de profesör olacak! Deprem ile ilgili tuhaf paylaşıma soruşturma açıldı
KYK yurt başvuruları başladı! KYK yurt ücreti ne kadar, yurt başvuru sonucu ne zaman açıklanacak?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Tevfik Göksu'yu Atatürk Kent Orman'ına davet edince Göksu çıldırdı!
Sedat Peker'in, Korkmaz Karaca ile yazışmalarını ifşa ettiği iş insanı ortaya çıktı, geri adım atmadı!
Çarşı pazar yangın yeriyken kamuya 100 yeni araç! Tasarruf yine vatandaşa kaldı
Hakan Atilla döndü, davanın baş aktörü Zarrab ‘koruma altında’ kayıplara karıştı
Sunucunun Kudüs hassasiyeti canlı yayına damga vurdu: İsrail'in Kudüs kenti diye bir kenti yok